Medela Borstkolf Harmony - Handkolf incl Calma
Borstkolf Harmony - Handkolf incl Calma €57,50 €65,00

Borstkolf Harmony - Handkolf incl Calma

Aanbieding
€65,00 €57,50
Op voorraad
EAN: 7612367023818
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk
  • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
  • Levering : 1 tot 3 werkdagen
Informatie

Medela Harmony Handkolf

 

De Medela Harmony zorgt ervoor dat afkolven comfortabel, efficiënt en gemakkelijk verloopt. Deze handmatige borstkolf is werelds kleinste borstkolf, die beschikt over het unieke 2-Fase Afkolven en is geschikt tot een gebruik van 9 maal per week.

De Medela Harmony handkolf wordt inclusief Medela Calma en Medela Fles geleverd.

Het Medela PersonalFit  Borstschild is standaard bijgeleverd (Medium) en per moeder verschillend. Het borstschild is in 5 maten verkrijgbaar. Het is erg belangrijk om de juiste maat borstschild te gebruiken. Een verkeerde maat doet pijn, maar kan ook tot verstopte melkkanalen lijden. Zelfs een borstontsteking is mogelijk. Welke maat borstschild nodig is kan de kraamhulp of het ziekenhuis bepalen. Of klikt U HIER over meer informatie van borstschilden.
 
Let op: Dit is een Hygiene artikel . Het is vanwege Hygienische redenen niet mogelijk dit artikel te ruilen of te retouneren.


Hieronder vind U een instructie video en meer informatie over de Medela Harmony.


Gebruiksaanwijzing Medela Harmony Borstkolf:

Medela Harmony heeft al meer dan 2 miljoen moeders overtuigd! Wilt u af en toe buitenshuis kunnen werken, boodschappen gaan doen of een avondje uit? Met de Harmony handkolf van Medela kunt u op een aangename en gemakkelijke manier afkolven.

 

Medela is het eerste bedrijf ter wereld dat baby´s en hun drinkgedrag intensief onderzocht

De 2-Fasen afkolftechnologie, is gebaseerd op het natuurlijke zuigritme van de baby. Korte, stimulerende zuigbewegingen opgevolgd door langere, meer intensieve zuigbewegingen, zorgen voor een optimale melkstroom. De snellere toeschietreflex en maximale melkstroom verkorten duidelijk de kolftijd. Het gewenste vacuümniveau kan naar wens worden ingesteld, met één druk op de knop. Op deze manier kunt u comfortabel, meer melk in kortere tijd afkolven.
 

Kies het juiste borstschild

Naast het gebruik van het eigen 'Maximaal Comfortabel Vacuüm' van een moeder is het belangrijk dat zij een borstschild van de juiste maat gebruikt. Dit is belangrijk om pijnloos te kunnen afkolven en de borst in kortere tijd volledig te legen. Om deze reden biedt Medela PersonalFit-borstschilden aan in 5 verschillende maten. Klikt U HIER voor de verschillende maten BORSTSCHILDEN.

BPA-vrije onderdelen en grondige reiniging - het beste voor de gezondheid van uw baby

Al onze producten die in contact komen met moedermelk zijn BPA-Vrij en gemakkelijk te reinigen. U kunt deze bijvoorbeeld uitkoken, desinfecteren of reinigen door middel van Medela QuickClean-magnetronzakjes.

  

Medela Harmony Handkolf incl Calma

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »