• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen
Medema Mini Crosser Scootmobiel X2 - Scootmobiel Leasen
Mini Crosser Scootmobiel X2 - Scootmobiel Leasen 235,-

Mini Crosser Scootmobiel X2 - Scootmobiel Leasen

€235,- €235,00
Op voorraad
  • Verzending PostNL 6,95 -Gratis vanaf € 50,- in NL
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel van Nederland
  • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk ( tot 250,-)
  • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
  • Informeer naar de levertijd - 0545-296368
Informatie

Mini Crosser Scootmobiel X2 - Scootmobiel Leasen

Ook de top van de scootmobielen is bij ons beschikbaar voor het leasen . U kunt deze scootmobiel leasen voor een periode van 2 , 3 ,of 4 jaar. De Prijs is gebaseerd op de Mini crosser X2 met 85 MPX accu's (105 AH) voor een optimaal bereik. Met standaard Ergo stoel 45 cm zonder hoofdsteun. Eventuele aanpassingen zoals draai gas, andere maar stoel , stokhouder ect kunnen worden verrekend in de leaseprijs.

Voorbeeld leasecontract vind u hier ----> Lease contract scootmobiel

Over de Medema Mini Crosser X2 Scootmobiel

Wilt u graag het beste van het beste ? Dan is de mini crosser X2 ontworpen voor u. De ergonomische stoel, de onafhankelijke vering , sterke motor en het gebruik van hoogwaardige materialen maakt de Mini Crosser X2 scootmobiel het beste wat er op de markt verkrijgbaar is . 

Het model Mini Crosser X2 4 Wiel is helemaal uitgerust met de nieuwste technieken. Wanneer u een Mini Crosser scootmobiel aanschaft bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit die mogelijk is bij een scootmobiel . Zo is de vering verbeterd en verplaats zodat de veerweg langer is en u nog comfortabeler rijd. De verlichting is compleet aangepast en uitgerust met een ver schijnende LED koplamp wat u een zeer goed zicht geeft in het donker. Ook de koeling van de zeer krachtige motor is verbeterd en waar de Medema mini crosser 4 eerst alleen in het antraciet leverbaar was is er nog ook de zeer chique kleur Orange Brown leverbaar.  

Het nieuwe stuur systeem zorgen voor een zeer kleine draaicirkel, zodat u wel de veiligheid en stabiliteit van een 4 wiel scootmobiel heeft maar de draaicirkel van een drie wiel scootmobiel.

Alle specificatie's van deze unieke scootmobiel vind u op de productpagina van de mini crosser X2 : Medema Mini Crosser X2

 

Over het Scootmobiel Leasen

U kunt deze scootmobiel Leasen voor een periode van 2 ,3 of 4 jaar . Het leasen van een scootmobiel is bij ons inclusief All Risk verzekering, pechhulp en onderhoud. U hoeft verder dus nergens naar om te kijken. nadat u de de bestelling voor het leasen van een scootmobiel heeft afgerond nemen wij contact met u op en zullen u een voorlopig lease contract toesturen en een sepa voor de maandelijkse afschrijving die u dient te ondertekenen. Het officiële lease contract zullen wij meenemen wanneer wij de scootmobiel bij u thuis afleveren. Hierbij krijgt u ook nog een uitleg over de scootmobiel en zullen wij u begeleiden in de eerste meters.  U kunt ook contact met de klantenservice opnemen (0545-296368 ) voor het leasen van een scootmobiel. 

Borg en termijn bedragen bij het scootmobiel leasen

Als u wilt overgaan tot het scootmobiel leasen kunt u dat selecteren bij de gewenste scootmobiel. Wij zullen daarna contact met u opnemen en u een voorlopig scootmobiel lease contract en sepa machtiging sturen voor de maandelijkse termijn afschrijvingen. U betaald bij de aanvraag van de scootmobiel de eerste maand termijn van de lease en de 3 maanden borg. De rest van de termijn bedragen zal maandelijks automatisch worden afgeschreven. De borg word na de lease periode aan u terug gestort of verekend bij eventuele schade met betrekking tot het eigen risico of tussentijdse opzegging van het lease contract. Wordt u lease contract in de lease periode verbroken dan halen wij de scootmobiel zo spoedig mogelijk bij u op en wordt er nog eenmalig 6 maanden lease termijn in rekening gebracht en wordt het lease contract per direct beëindigt. 

Verzekering

Als u bij ons een scootmobiel gaat leasen is de scootmobiel geheel All Risk verzekerd met een eigen risico van 200,00 per gebeurtenis. U kunt dus niet onverwacht voor hoge kosten komen te staan en bent geheel gedekt.

Pechhulp voor scootmobielen

Ook de pechhulp voor scootmobielen zit bij het leasen van een scootmobiel bij ons in. Mocht u onverwacht ergens komen te staan met uw scootmobiel dan wordt u binnen 40 minuten opgehaald en met scootmobiel en al thuis gebracht. Moet uw scootmobiel langer dan 2 dagen mee voor bijvoorbeeld een reparatie dan krijgt u tijdelijk een vervangende scootmobiel.  U krijgt bij aanvang van de lease periode een pechhulp pas van ons met een telefoonnummer dat u kunt bellen in geval van pech en een klantnummer. Bent u in het bezit van een smartphone dan kunt u ook via een app een signaal afgeven dat hulp nodig heeft en dan word ook meteen uw locatie bekend bij de hulpdienst.

Onderhoud en reparatie van de scootmobiel 

Bij het scootmobiel leasen krijgt de scootmobiel jaarlijks een grote beurt en wordt dan geheel nagekeken zodat u dan weer veilig op weg kunt. Moet er een reparatie aan de scootmobiel worden uitgevoerd dan zijn de kosten uiteraard voor ons. Een reparatie door schade wordt via de verzekering gedekt, hierop zit het eigen risico van 200,- . Bij reparatie of onderhoud krijgt u altijd een vervangende scootmobiel.

 

 

Mini Crosser Scootmobiel X2 - Scootmobiel Leasen

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »