Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Fietsen & Loopfietsen

Wij hebben de unieke fietsen van Van Raam in ons assortiment. Deze Nederlandse fabrikant is wereldmarktleider als het gaat om unieke aangepaste fietsen. Hierbij moet u denken aan scootmobiel fietsen, driewielfietsen, loopfietsen, duofietsen, rolstoelfietsen, rolstoel transportfietsen en comfortfietsen. Laatstgenoemde fietsen hebben onder andere een lage instap. Lees meer

12 resultaten

Veilig op pad met een aangepaste fiets, loopfiets of driewiel fiets

Wij hebben de unieke fietsen van Van Raam in ons assortiment. Deze Nederlandse fabrikant is wereldmarktleider als het gaat om unieke aangepaste fietsen. Hierbij moet u denken aan scootmobiel fietsen, driewielfietsen, loopfietsen, duofietsen, rolstoelfietsen, rolstoel transportfietsen en comfortfietsen. Laatstgenoemde fietsen hebben onder andere een lage instap. Alle fietsen zijn ook in een elektrische uitvoering leverbaar. De fietsen kunnen geheel naar uw wens aangepast worden. U kunt de fiets bij Van Raam uitproberen en kijken wat het beste bij u past.

Loopfietsen voor volwassenen

Naast ons uitgebreide aanbod fietsen van Van raam hebben we ook een unieke loopfiets in ons assortiment: de SitGo Basic en de SitGo elektrisch. SitGo loopfietsen zijn moderne loopfietsen die vaak worden gebruikt bij fietsangst, voor revalidatie of als shopper. Door zijn grote 24 inch wielen is de loopfiets uiterst stabiel. Hij is bovendien licht van gewicht en heeft een modern design. Door zijn midden voetsteun is het ook mogelijk om eenzijdig te peddelen of te steppen. Bij de elektrische loopfiets zijn er drie maten van ondersteuning. Bij vermoeidheid kan de elektrische loopfiets ook geheel zelfstandig functioneren.
SitGo loopfietsen zijn bij ons in de thuiszorgwinkel uit te proberen. U kunt ook een afspraak maken om de loopfiets bij u thuis uit te proberen. Informeert u naar de voorwaarden.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368 of ons mailen via info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Mobiliteit
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline