Rollator XXL (obesitas)

1
Wij hebben twee verschillende obesitas rollator XXL in ons assortiment . De rollators zijn aangepast op stevigheid en zijn verbreed om er makkelijk achter te kunnen lopen
Toon meer
Sorteer op:

Deze rollator XXL is zeer stevig en wendbaar en heeft dan ook een maximaal gebruikersgewicht van 200 kg. Lees hieronder meer ...

Toon meer
€349,95
Op voorraad

Rollator XXL (obesitas)


Wij hebben twee verschillende obesitas rollator XXL in ons assortiment . De rollators zijn aangepast op stevigheid en zijn verbreed om er makkelijk achter te kunnen lopen. Tevens is de zitting aangepast zodat u eenvoudig kunt gaan zitten om tussendoor even uit te rusten, of als u bijvoorbeeld ergens moet wachten of u met iemand even een praatje wilt maken.

Rollator mandje 

Onze rollator XXL (obesitas) zijn voorzien van een mooi boodschappenmandje waar u makkelijk spullen of boodschappen in kunt vervoeren zonder dat u hier hinder van ondervindt.

Opvouwbaar 

De rollator XXL is in de breedte opvouwbaar zodat u deze makkelijk als een klein pakketje kunt vervoeren in auto, bus of trein. 

Zitting 
De zitting is voorzien van een rugband die u comfertabel laat zitten en tevens als beveiliging dient zodat u niet achterover door kunt schieten als u wilt gaan zitten. Zet u de rollator altijd op de parkeerrem als u wilt gaan zitten en weer opstaan.

Rem 
De rollator XXL is voorzien van twee remhendels, deze zijn te gebruiken onder het lopen zonder dat u de handen van de handvatten af hoeft te halen door er rustig in te knijpen naar boven.  Wilt u de parkeerrem gebruiken dan kunt u de remhendels naar beneden duwen tot deze vast blijven staan, de rollator xxl staan dan vast en de wielen zijn dan geblokeerd en de rollator kan niet weglopen. Klikt u de remmen weer omhoog dan kunt u gewoon weer verder lopen.

Heeft u vragen over de rollator XXl (obesitas) neemt u dan contact met ons op. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »