Welke rollator past bij U?

Door ons grote assortiment rollators en jaren lange ervaring vind U hier altijd een rollator die bij U past.
Onze rollators zijn uitvoerig door ons getest op veiligheid en stabiliteit.

Het onderscheid maken we in :

Lichtgewicht rollators
Binnenhuis rollators
Standaard rollators

U vind op onze website verschillende soorten rollators. Wilt U een rollator alleen voor binnenhuis ? Of wilt U misschien een rollator die makkelijk te vervoeren is en niet veel ruimte inbeslag neemt ? Als U veel op een ongelijke ondergrond loopt kunt U beter kiezen voor een rollator met grote wielen, doordat U hier soepeler mee loopt zal bijv een bospaadje geen probleem meer voor U zijn.

Deze meest rollators die wij aanbieden zijn lichtgewicht rollators , dus makkelijk te vervoeren en licht om te tillen. Daarnaast heb je nog rollators met speciale schuimbanden en reuma handvaten zodat de trillingen die een rollator geeft tot een minium beperkt wordt.

Kiest U voor een binnenhuis rollator dan is de rollator Home ideaal voor U, deze rollator is zeer licht en wendbaar en voorzien van een dienblad.

Het merendeel van de door ons aangeboden rollators is geschikt voor binnen en buiten ! 

Wilt U een rollator en rolstoel in 1? Kijk dan eens bij de Rollz Motion.

Wilt U graag extra advies over welke rollator geschikt is voor U, neemt U dan contact met ons op of kom geheel vrijblijvend in 1 van onze winkels voor advies op maat en tevens kun U daar verschillende rollators uit proberen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »