Rolstoelbus / Rolstoelauto

0
In samenwerking met mobielwielen bieden wij u rolstoelbussen en rolstoelauto's aan waarin een rolstoelgebruiker veilig en comfortabel kan worden vervoerd. De rolstoelbus is geheel naar uw wensen aanpasbaar.
Toon meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Rolstoelbus / Rolstoelauto

In samenwerking met mobielwielen bieden wij u rolstoelbussen en rolstoelauto's aan waarin een rolstoelgebruiker veilig en comfortabel kan worden vervoerd. De rolstoelbus is geheel naar uw wensen aanpasbaar. Deze voertuigen worden in Schotland door Allied Mobility vakkundig omgebouwd en rolstoelvriendelijk gemaakt. De auto's en bussen zijn geheel rolstoelvriendelijk en zorgen ervoor dat de rolstoelgebruiker in een gewone auto vervoerd kan worden en onderdeel van de rest van de passagiers is. De rolstoelbus is dan ook geheel uitgevoerd zoals deze ook normaal zou worden geleverd alleen met de aanpassingen voor de rolstoel gebruiker.

Alle rolstoelbussen worden ontworpen met als belangrijkste aandachtspunt de toegankelijkheid en dat de rolstoelgebruiker een onderdeel is van het geheel en niet apart achterin zit. Zo kun je denk aan verlaagde vloeren, lichtgewicht oprijplaten en gebruiksvriendelijke bevestigingssystemen, aan alles is gedacht.

Uiteraard voldoen alle rolstoel-aangepaste voertuigen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

RolstoelbusRolstoelbus gebruiker tussen de passagiers

 

Demonstratie En Uitleg Over De Rolstoelbus / Rolstoelauto?

Wilt u graag meer informatie over de rolstoelbus of auto? Dan kan dit bij u thuis of u kunt naar onze partner Mobiwielen toegaan. Wel is het verstandig hier een afspraak voor te maken. U kunt contact met ons opnemen via 0545-296368 of [email protected] voor het maken van een afspraak aan u huis of bij hun in de showroom. Dit kan ook via het offerte of proefrit formulier bij het type rolstoelbus.

Levertijden en  aantal passagiers van de rolstoelbus / rolstoelauto

De rolstoelbussen zijn al helemaal uitgerust voor rolstoelvervoer en kunnen daarom snel geleverd worden en hoeven geen grote aanpassingen meer te ondergaan. De aanpassingen die er gedaan zijn zijn weloverwogen en uitermate veilig. Doordat dit dagelijks werk is en geen aparte aanpassing blijven de prijzen ook zeer scherp en concurrerend en bovendien van de hoogste kwaliteit.

Het indelen van de zitplaatsen en het aantal zitplaatsen van de rolstoelbus is variabel en kan naar wens worden ingevuld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor 7 zitplaatsen en 1 rolstoelplaats maar er zijn ook modellen met ruimte voor twee rolstoelgebruikers en 6 zitplaatsen. Ook voor bedrijven kan dit zeer interessant zijn.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368 of ons mailen via [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »