Scootmobiel financiering

Heeft u een mooie scootmobiel gezien, maar twijfelt u over de financiën? Of houdt u liever een buffer achter de hand? Dan bieden wij u ook een mogelijkheid aan uw scootmobiel in maandtermijnen te voldoen. Dit doen wij in samenwerking met Scooterflex. Het is tegenwoordig heel gebruikelijk dat mensen geld lenen om een grote aankoop te kunnen doen. Scooterflex helpt u met de financiering en kijkt naar de mogelijkheden en maandlasten die bij uw uitgavepatroon passen, zodat u verantwoord een lening aan kunt gaan. 

Onderaan deze pagina kunt u bekijken welke aflossing per maand bij welk te lenen bedrag hoort. En kunt u eventueel meteen een aanvraag doen. Wij kunnen dit ook voor u aanvragen zodat alles voor u geregeld wordt.

Hoe gaat de financieren van een scootmobiel in zijn werk?

Hieronder kunt u een aanvraag doen voor het door u gewenste bedrag dat u wilt lenen voor de aankoop van de scootmobiel. Ook ziet u hier meteen de maandtermijn dat u aflost en de rente die u betaalt. Binnen 2 werkdagen krijg u bericht of uw aanvraag is goedgekeurd en zullen de papieren voor de overeenkomst naar u worden opgestuurd. Nadat u deze heeft terug gestuurd krijgen wij een bericht dat wij de scootmobiel aan u kunnen leveren. Wij zullen hiervoor contact met u opnemen om een afspraak in te plannen?

Hulp nodig bij de aanvraag van uw financiering voor de scootmobiel?

Wilt u liever dat wij de aanvraag voor u doen? Dit kan natuurlijk ook, in onze showroom kunnen wij de aanvraag voor u doen zodat u hier verder geen omkijken naar heeft. Wij kunnen de gehele aanvraag voor u begeleiden om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om dit telefonisch of via de mail te doen.

Meteen een financiering voor de scootmobiel aanvragen

Hieronder kunt u meteen een aanvraag doen voor de financiering van een scootmobiel en kijken wat de maandtermijnen en rente bedragen van het door u gewenste te financieren bedrag is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »