Move Scootmobiel Accu Gel 12 Volt 98Ah
Scootmobiel Accu Gel 12 Volt 98Ah 419,-

Scootmobiel Accu Gel 12 Volt 98Ah

€419,- €419,00
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk
  • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
  • Levering : 1 tot 3 werkdagen
Informatie

SCOOTMOBIEL GEL ACCU 12V 98AH


Deze Move 98Ah Gel accu is uitermate geschikt voor intensief gebruik van uw scootmobiel. Deze accu heeft een stevige behuizing en is van uitstekende kwaliteit. De accu is eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten met de meegeleverde boutjes. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd bij ons langs komen en wij zullen deze gratis voor u plaatsen. De levensduur van de accu is afhankelijk van uw laadgedrag.  Het met zorg opladen van de accu verlengt de levensduur aanzienlijk.  Het aantal keren dat u een Gel accu kunt opladen is veel hoger dan bij een AMG accu. Een gel accu dient 10 tot 20 x te zijn opgeladen voordat deze zijn maximale capiciteit kan afgeven.

Gratis verzending van scootmobiel accu's ! 

Een Scootmobiel is altijd voorzien van twee accu’s die samen voor 24 Volt zorgen. Kijkt u goed naar de afmetingen of de gekozen accu’s in uw scootmobiel passen. U heeft er dus altijd twee nodig !


Welke afstand kan ik rijden met  98Ah Gel accu’s ?

 

Dit is een vraag die wij vaak voorbij horen komen maar waar geen exact antwoord op gegeven kan worden. Er spelen bij het actieradius een aantal factoren mee die van belang zijn, zoals het gewicht van de scootmobiel, gebruikersgewicht, de weerstand van de weg / wind ect. Om u een indicatie te geven kunt u met een 60 Ampere gel accu ongeveer tussen de 50 en 80 km rijden.

 

Garantie en voorwaarden van de scootmobiel accu’s

 

Op nieuwe scootmobiel accu’s geven wij een garantie van 6 maanden op fabrieks en matriaalfouten. Dit is alleen geldig wanneer de accu op de juiste manier onderhouden is. Het opladen via een verkeerde lader, het telkens onderbreken van het laadprocces, het niet tijd opladen of het niet houden aan de aanwijzingen van gebruiksaanwijzing zorgen ervoor dat de garantie vervalt en u hier geen aanspraak meer op kunt maken.

 

Specificatie van de scootmobiel accu Gel 12 Volt 98Ah

 

Lengte : 32,9 cm

Breedte : 17,3 cm

Hoogte : 20,9 cm

Gewicht : 32,2 Kg

 

Een Scootmobiel is altijd voorzien van twee accu’s die samen voor 24 Volt zorgen. Kijkt u goed naar de afmetingen of de gekozen accu’s in uw scootmobiel passen. U heeft er dus altijd twee nodig !

Deze scootmobiel gel accu 98Ah is o.a geschikt voor de grotere scootmobielen. Op uw "oude accu's " staat ook altijd het aantal ampere vermeld. Mocht u niet zeker van uw zaak zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen of ons een foto sturen.

 

Scootmobiel Gel Accu 12 Volt 98 Ah

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »