Move Opvouwbare Scootmobiel Accu - Batterij 12V 20Ah
Opvouwbare Scootmobiel Accu - Batterij 12V 20Ah €82,95

Opvouwbare Scootmobiel Accu - Batterij 12V 20Ah

€82,95
Op voorraad
 • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
 • 14 dagen bedenktijd
 • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk
 • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
 • Levering : 1 tot 3 werkdagen
 • Klantenservice van 09:30 tot 18:00
Informatie

Opvouwbare Scootmobiel accu AGM batterij 12 Volt 20Ah

 

Door onze jarenlange ervaring werken wij alleen met hoge kwaliteits accu’s voor scootmobielen. Zodat u optimaal rendement van uw scootmobiel accu’s heeft.  De AMG 2 Volt 20 Ah accu is geschikt voor diepe ontlading en 100% onderhoudsvrij. De scootmobiel accu is eenvoudig aan te sluiten op de scootmobiel met de mee geleverde bouten.  Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd bij ons langs komen en wij zullen deze gratis voor u plaatsen.

Gratis verzending van scootmobiel accu's ! 

 

Een Scootmobiel is altijd voorzien van twee accu’s die samen voor 24 Volt zorgen. Kijkt u goed naar de afmetingen of de gekozen accu’s in uw scootmobiel passen. U heeft er dus altijd twee nodig !

 

Levensduur van de scootmobiel accu AMG 12 Volt 20 Ampere

 

De levensduur van de scootmobiel accu is afhankelijk van het laadgedrag van de gebruiker  en het in de winter vorstvrij houden van de scootmobiel accu’s.  Door zorgvuldig te laden kunt u de levensduur van de scootmobiel accu aanzienlijk verlengen. De AMG accu 12 Volt 20 Ah kan ongeveer 300 x geladen worden.

 

Welke afstand kan ik rijden met  20Ah accu’s ?

 

Dit is een vraag die wij vaak voorbij horen komen maar waar geen exact antwoord op gegeven kan worden. Er spelen bij het actieradius een aantal factoren mee die van belang zijn, zoals het gewicht van de scootmobiel, gebruikersgewicht, de weerstand van de weg / wind ect. Om u een indicatie te geven kunt u met een 20 Ampere accu ongeveer tussen de 15 en 24 km rijden.

 

Garantie en voorwaarden van de scootmobiel accu’s

 

Op nieuwe scootmobiel accu’s geven wij een garantie van 6 maanden op fabrieks en matriaalfouten. Dit is alleen geldig wanneer de accu op de juiste manier onderhouden is. Het opladen via een verkeerde lader, het telkens onderbreken van het laadprocces, het niet tijd opladen of het niet houden aan de aanwijzingen van gebruiksaanwijzing zorgen ervoor dat de garantie vervalt en u hier geen aanspraak meer op kunt maken.

 

Specificatie van de scootmobiel accu AMG 12 Volt 20Ah

 

Lengte : 18,1 cm

Breedte : 7,6 cm

Hoogte : 16,7 cm

Gewicht : 5,5 Kg

 

Een Scootmobiel is altijd voorzien van twee accu’s die samen voor 24 Volt zorgen. Kijkt u goed naar de afmetingen of de gekozen accu’s in uw scootmobiel passen. U heeft er dus altijd twee nodig !

Deze AMG scootmobiel accu is o.a geschikt voor de onderstaande scootmobielen. Op uw "oude accu's " staat ook altijd het aantal ampere vermeld. Mocht u niet zeker van uw zaak zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen of ons een foto sturen.

Onder andere geschikte scootmobielen:

 • Pride GoGo Elite Traveller Plus
 • Shoprider GK-7
 • Sterling Pearl
 • Kymco Mini S
 • Quickstep LT
 • Rumba 22 XL  
 • Opvouwbare scootmobiel Zoom

Opvouwbare Scootmobiel accu AGM batterij 12 Volt 20Ah

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »