Scootmobiel Gemeente Rijssen - Holten

Scootmobiel Gemeente Rijssen-Holten


Scootmobiel LeoScootmobiel Afikim Breeze C4Scootmobiel Drive Royal 4Scootmobiel Carpo Special EditionDuo Scootmobiel Afikim Breeze S4Scootmobiel Pride Victory XL 140Scootmobiel Breeze S4


Bent u op zoek naar een scootmobiel in de gemeente Rijssen-Holten ? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u aan huis waar u verschillende scootmobielen kunt testen. Wij nemen maximaal 3 scootmobielen mee naar U huis in de gemeente Rijssen-Holten die wij vooraf met u uitzoeken om te testen. U krijgt thuis een duidelijke uitleg over de werking van de scootmobiel en u kunt deze onder onze begeleiding uitgebreid proberen. Zo krijgt u een goede indruk welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u ook meteen kijken of u met de scootmobiel goed achter thuis of bijvoorbeeld in de berging kunt komen.

Ook kunt u in onze winkel in Neede  komen waar wij een uitgebreid assortiment scootmobielen hebben staan. Wij selecteren onze scootmobiel op betrouwbaarheid en comfort. Met al ruim 9 jaar ervaring in scootmobielen kunnen wij u een selectie van de beste merken aanbieden. Zo hebben wij o.a scootmobielen van het merk : Drive, Carpo vermeiren, Afikim, Exel, Ivacare, Pride. 

Een overzicht van al onze scootmobielen vind u hier : Overzicht Scootmobielen

Woont u in de gemeente Rijssen-Holten of omgeving , wacht dan niet langer. Een scootmobiel geeft u vrijheid terug . 

Voor het maken van een afspraak of meer informatie  kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Wij komen geregeld met een scootmobiel in de gemeente Rijssen-Holten aan huis. Een afspraak is zeer snel in te plannen. 


Totale Zorgwinkel Neede                 
Bedrijvenweg 6A                             
7161 AJ Neede                               
0545-296368     

                             

Scootmobiel aan huis gemeente Rijssen-Holten

Scootmobiel gemeente Rijssen-Holten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »