Scootmobiel kopen Eibergen

Scootmobiel kopen Eibergen

scootmobiel ST5D

Wilt u een scootmobiel kopen in Eibergen ? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u aan huis waar u verschillende scootmobielen kunt testen. Wij nemen maximaal 3 scootmobielen mee naar Eibergen die wij vooraf met u uitzoeken om te testen. U krijgt thuis een duidelijke uitleg over de werking van de scootmobiel en u kunt deze onder onze begeleiding uitgebreid proberen. Zo krijgt u een goede indruk welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u ook meteen kijken of u met de scootmobiel goed achter thuis of bijvoorbeeld in de berging kunt komen.

 

Showroom in Neede met een ruim assortiment scootmobielen


Ook kunt u in onze winkel in Neede  komen waar wij een uitgebreid assortiment scootmobielen hebben staan. Wij selecteren onze scootmobiel op betrouwbaarheid en comfort. Met al ruim 11 jaar ervaring in scootmobielen kunnen wij u een selectie van de beste merken aanbieden. Zo hebben wij o.a scootmobielen van het merk : Drive, Carpo vermeiren, Afikim, Exel, Ivacare, Pride,Solo, Life & Mobility

Een overzicht van al onze scootmobielen vind u hier : Overzicht Scootmobielen

Woont u in Eibergen of omgeving , wacht dan niet langer. Een scootmobiel geeft u vrijheid terug . 

Voor het maken van een afspraak of meer informatie  kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Wij komen geregeld met een scootmobiel in Eibergen aan huis. Een afspraak is zeer snel in te plannen. 


Totale Zorgwinkel Neede                 
Bedrijvenweg 6A                           
7161 AJ Neede                           
0545-296368              
Scootmobiel aan huis Eibergen

Scootmobiel kopen Eibergen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »