Scootmobiel kopen Haaksbergen

Scootmobiel kopen Haaksbergen


Scootmobiel Pride Victory XL 140

Wilt u een scootmobiel kopen in Haaksbergen ? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u aan huis waar u verschillende scootmobielen kunt testen. Wij nemen maximaal 3 scootmobielen mee naar Haaksbergen die wij vooraf met u uitzoeken om te testen. U krijgt thuis een duidelijke uitleg over de werking van de scootmobiel en u kunt deze onder onze begeleiding uitgebreid proberen. Zo krijgt u een goede indruk welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u ook meteen kijken of u met de scootmobiel goed achter thuis of bijvoorbeeld in de berging kunt komen.
 
Wij hebben het grootste assortiment scootmobiel van de Achterhoek met veel verschillende eigenschappen , zoals verschil in vering, snelheid, actieradius en grootte van de scootmobiel. Afhankelijk wat u met de scootmobiel wilt gaan doen en wat u hiervan verwacht kunnen wij u een goed en gedegen advies geven welke scootmobielen eventueel bij u past. Wij hebben alleen scootmobielen van Nederlandse en Europese merken dit om de kwaliteit zo hoog mogelijk te maken. U zult bij ons geen Kymco scootmobiel vinden aangezien de kwaliteit te wensen overlaat , de vering stug is en er vaak defecten ontstaan naar een aantal maanden. 

Showroom

Ook kunt u in onze winkel in Neede komen waar wij een uitgebreid assortiment scootmobielen hebben staan. Wij selecteren onze scootmobiel op betrouwbaarheid en comfort. Met al ruim 9 jaar ervaring in scootmobielen kunnen wij u een selectie van de beste merken aanbieden. Zo hebben wij o.a scootmobielen van het merk : Drive, Carpo vermeiren, Afikim, Exel, Ivacare, Pride, Solo, life & Mobility

Een overzicht van al onze scootmobielen vind u hier : Overzicht Scootmobielen

Woont u in Haaksbergen of omgeving , wacht dan niet langer. Een scootmobiel geeft u vrijheid terug . 

Voor het maken van een afspraak of meer informatie  kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Wij komen geregeld met een scootmobiel in Haaksbergen aan huis. Een afspraak is zeer snel in te plannen. 


Totale Zorgwinkel Neede                 
Bedrijvenweg 6A                             
7161 AJ Neede                               
0545-296368      

                           

Scootmobiel aan huis Haaksbergen

Scootmobiel kopen Haaksbergen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »