Scootmobiel kopen Hof van Twente

Scootmobiel Kopen Hof Van Twente


Scootmobiel LeoScootmobiel Afikim Breeze C4Scootmobiel Drive Royal 4Scootmobiel Carpo Special EditionDuo Scootmobiel Afikim Breeze S4Scootmobiel Pride Victory XL 140Scootmobiel Breeze S4

Wilt u een scootmobiel kopen in de gemeente Hof van Twente ? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u aan huis waar u verschillende scootmobielen kunt testen. Wij nemen maximaal 3 scootmobielen mee naar U huis in de gemeente Hof van Twente die wij vooraf met u uitzoeken om te testen. U krijgt thuis een duidelijke uitleg over de werking van de scootmobiel en u kunt deze onder onze begeleiding uitgebreid proberen. Zo krijgt u een goede indruk welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u ook meteen kijken of u met de scootmobiel goed achter thuis of bijvoorbeeld in de berging kunt komen.

Showroom

Ook kunt u in onze winkel in Neede komen waar wij een uitgebreid assortiment scootmobielen hebben staan. Wij selecteren onze scootmobiel op betrouwbaarheid en comfort. Met al ruim 9 jaar ervaring in scootmobielen kunnen wij u een selectie van de beste merken aanbieden. Zo hebben wij o.a scootmobielen van het merk : Drive, Carpo vermeiren, Afikim, Exel, Ivacare, Pride. 

Een overzicht van al onze scootmobielen vind u hier : Overzicht Scootmobielen

Woont u in de gemeente Hof van Twente of omgeving , wacht dan niet langer. Een scootmobiel geeft u vrijheid terug . 

Voor het maken van een afspraak of meer informatie  kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Wij komen geregeld met een scootmobiel in de gemeente Hof van Twente aan huis. Een afspraak is zeer snel in te plannen. 

Scootmobiel via het WMO loket gemeente Hof van Twente

Als u via de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO loket gemeente Hof van Twente) in aanmerking komt voor een scootmobiel kunt u dit op verschillende manieren regelen:

PGB


Een persoongebonden budget is een bedrag wat u van de gemeente Hof van Twente krijgt waarmee u zelf de scootmobiel kunt uitzoeken en inkopen. Het grote voordeel hiervan is dat u altijd weet wat u krijgt. U een 4 wiel scootmobiel kunt kiezen. Altijd een nieuwe scootmobiel koopt. Zelf de kleur en het model bepaalt. De eigen bijdrage is al van het bedrag dat u krijgt afgetrokken bij een PGB verstrekking de hoogte van het bedrag dat u van de gemeente krijgt is afhankelijk van uw inkomen en eigen vermogen.

In Natura

U kunt ook de gemeente Hof van Twente alles voor u laten regelen. De gemeente bepaald dan welk merk,type en model u krijgt, dit zal altijd een gebruikte 3 wiel scootmobiel zijn (veel instabieler dan een 4 wiel) Dit heet in Natura. De gemeente bepaald de hoogte van de eigen bijdrage per maand. In sommige gevallen is dit zo hoog dat u beter zelf een scootmobiel kunt aanschaffen zonder hulp van de gemeente.

Eigen Bijdrage


De gemeente Hof van Twente mag u vragen om een deel van de WMO - ondersteuning zelf te betalen. Dit heet de eigen bijdrage. Dit zal per maand terug komen en is afhankelijk van uw inkomen en eigen vermogen en hangt samen met eventuele andere eigen bijdrages die u betaald. Bij een PGB (persoons gebonden budget) is de eigen bijdrage al van het bedrag af getrokken dat u van de gemeente krijgt. U kunt dit bedrag gebruiken om een scootmobiel aan te schaffen en eventueel zelf er nog wat bij te leggen afhankelijk van welke scootmobiel u wilt aanschaffen en welk bedrag u ter beschikking heeft gekregen.
Totale Zorgwinkel Neede                 
Bedrijvenweg 6A                             
7161 AJ Neede                               
0545-296368     

                             

Scootmobiel aan huis gemeente Hof van Twente

Scootmobiel kopen Hof van Twente

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »