Scootmobiel kopen in Enschede ?

Scootmobiel Enschede

 
Scootmobiel Breeze S4


Wilt u een scootmobiel kopen in Enschede ? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u aan huis waar u verschillende scootmobielen kunt testen. Wij nemen maximaal 3 scootmobielen mee die wij vooraf met u uitzoeken om te testen. U krijgt thuis een duidelijke uitleg over de werking van de scootmobiel en u kunt deze onder onze begeleiding uitgebreid proberen. Zo krijgt u een goede indruk welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u ook meteen kijken of u met de scootmobiel goed achter thuis of bijvoorbeeld in de berging kunt komen.
 


Showroom Met Een Groot Aanbod In ScootmobielenOok kunt u in onze winkel in Neede of Lichtenvoorde komen waar wij een uitgebreid assortiment scootmobielen hebben staan. Wij selecteren onze scootmobiel op betrouwbaarheid en comfort. Met al ruim 9 jaar ervaring in scootmobielen kunnen wij u een selectie van de beste merken aanbieden. Zo hebben wij o.a scootmobielen van het merk : Drive, Carpo vermeiren, Afikim, Exel, Ivacare, Life & Mobility, Solo 

Een overzicht van al onze scootmobielen vind u hier : Overzicht Scootmobielen

Woont u in Enschede of omgeving , wacht dan niet langer. Een scootmobiel geeft u vrijheid terug .

Voor het maken van een afspraak of meer informatie  kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Wij komen geregeld met een scootmobiel in Enschede aan huis. Een afspraak is zeer snel in te plannen.

Totale Zorgwinkel Neede                 
Bedrijvenweg 6A                           
7161 AJ Neede                             
0545-296368  

                             

Scootmobiel aan huis Enschede

 

 

 

Scootmobiel Kopen in EnschedeWij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »