Scootmobiel kopen in Hengelo ?

Scootmobiel kopen in Hengelo ?

Scootmobiel Solo Elegance


Wilt u een scootmobiel kopen in Hengelo ? Dan kunt u bij ons in de showroom in Neede komen (circa 18 km van Hengelo) of wij komen bij u aan huis.  Wij komen gratis en vrijblijvend bij u aan huis waar u verschillende scootmobielen kunt testen. Wij nemen maximaal 3 scootmobielen mee naar Hengelo die wij vooraf met u uitzoeken om te testen. U krijgt thuis een duidelijke uitleg over de werking van de scootmobiel en u kunt deze onder onze begeleiding uitgebreid proberen. Zo krijgt u een goede indruk welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u ook meteen kijken of u met de scootmobiel goed achter thuis of bijvoorbeeld in de berging kunt komen.


Showroom met scootmobielen in Neede

Ook kunt u in onze winkel in Neede of Lichtenvoorde komen waar wij een uitgebreid assortiment scootmobielen hebben staan. Wij selecteren onze scootmobiel op betrouwbaarheid en comfort. Met al ruim 11 jaar ervaring in scootmobielen kunnen wij u een selectie van de beste merken aanbieden. Zo hebben wij o.a scootmobielen van het merk : Drive, Carpo vermeiren, Afikim, Exel, Ivacare, Life & Mobility Solo

Een overzicht van al onze scootmobielen vind u hier : Overzicht Scootmobielen

Woont u in Hengelo of omgeving , wacht dan niet langer. Een scootmobiel geeft u vrijheid terug . 

Voor het maken van een afspraak of meer informatie  kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Wij komen geregeld met een scootmobiel in Hengelo aan huis. Een afspraak is zeer snel in te plannen. 


Totale Zorgwinkel Neede                 
Bedrijvenweg 6A                           
7161 AJ Neede                             
0545-296368                                


Scootmobiel aan huis Hengelo

Scootmobiel kopen in Hengelo

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »