Scootmobiel kopen Vorden

Scootmobiel kopen Vorden


Drive ST5D

Wilt u een scootmobiel kopen in Vorden ? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u aan huis waar u verschillende scootmobielen kunt testen. Wij nemen maximaal 3 scootmobielen mee naar Vorden die wij vooraf met u uitzoeken om te testen. U krijgt thuis een duidelijke uitleg over de werking van de scootmobiel en u kunt deze onder onze begeleiding uitgebreid proberen. Zo krijgt u een goede indruk welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u ook meteen kijken of u met de scootmobiel goed achter thuis of bijvoorbeeld in de berging kunt komen.

Showroom

Ook kunt u in onze winkel in Neede  komen waar wij een uitgebreid assortiment scootmobielen hebben staan. Wij selecteren onze scootmobiel op betrouwbaarheid en comfort. Met al ruim 9 jaar ervaring in scootmobielen kunnen wij u een selectie van de beste merken aanbieden. Zo hebben wij o.a scootmobielen van het merk : Drive, Carpo vermeiren, Afikim, Exel, Ivacare, Pride, Solo, Life & Mobility,

Een overzicht van al onze scootmobielen vind u hier : Overzicht Scootmobielen

Woont u in Vorden of omgeving , wacht dan niet langer. Een scootmobiel geeft u vrijheid terug . 

Voor het maken van een afspraak of meer informatie  kunt u contact opnemen met 0545-296368 of [email protected] . Wij komen geregeld met een scootmobiel in Vorden aan huis. Een afspraak is zeer snel in te plannen. 


Totale Zorgwinkel Neede                 
Bedrijvenweg 6A                          
7161 AJ Neede                             
0545-296368    

                           

Scootmobiel aan huis Vorden

Scootmobiel kopen Vorden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »