Service aan huis

Sta op stoel, elektrische rolstoel of scootmobiel aan huis demonstratie

Wilt u graag dat wij met een scootmobiel, sta op stoel of elektrische rolstoel bij u aan huis komen om deze daar te demonstreren dan is dit mogelijk. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 0545-296 368 of [email protected]. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een afspraak inplannen voor een thuisdemonstratie.

Een sta op stoel wordt bij u thuis geheel op maat ingemeten. Wij nemen een groot aantal kleurstalen mee. U heeft keuze uit veel verschillende soorten leer of stof.

Bij bezoek aan huis met verschillende scootmobielen heeft u ruim de tijd om de scootmobielen te proberen en zullen wij u begeleiden en uitleg geven over de scootmobiel. Ook met de lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel Joyrider, Splitrider of Smartchair is dit mogelijk en vaak nemen wij beide rolstoelen mee naar een thuisdemonstratie zodat u deze beide kunt uitproberen.

Een thuisdemonstratie is mogelijk in geheel Nederland

Om u een paar voorbeelden van plaatsen/gebieden te geven waar wij gratis met een scootmobiel of sta op stoel aan huis komen: Winterswijk, Borculo, Haaksbergen, Vreden, Bocholt, Aalten, Dinxperlo, Varsseveld, Diepenheim, Markelo, Holten, Enter, Delden, Doetinchem, Gorssel, Brummen, Laren, Eibergen, Neede, Lichtenvoorde, Vorden, Ruurlo, Zieuwent, Marienvelde, Zelhem, Groenlo, Borne, Holten ,Noordijk, rietmolen, Buurse, Barchem, Hengevelde, Bentelo. Doetinchem, Ulft, Rijssen, Hengelo, Enschede, Goor, Lochem, Amersfoort, Zeeland, Groningen, Friesland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Limburg, Brabant, Eindhoven, Apeldoorn, Delft, Zwolle, ect.

Onze vervoersmogelijkheden

Wij komen bij u aan huis

Langer zelfstandig thuis wonen

In het kader van de zg. kanteling wordt er naar gestreefd om de mensen zo lang mogelijk in hun eigen huis en in hun eigen vertrouwde omgeving te laten wonen. De Totale Zorgwinkel kan u hierbij op de volgende wijze mee van dienst zijn.

  • Vrijblijvend advies aan huis om eventuele aanpassingen in beeld te brengen. (Binnen een straal van 35 km van de Totale Zorgwinkel)
  • U kunt hierbij denken aan drempelhulpen, toiletverhogers, -steunen en -stoelen, wandbeugels en zitjes in de doucheruimte of het in 2 dagen vervangen van het bad voor een compleet ingerichte en veilige douchecabine.
  • Het inmeten en aanbieden van en vrijblijvende offerte voor het installeren van een trapfift.
  • Het aanbrengen van een deurspion met draadloze camera.
  • Het adviseren over eenvoudige hulp- en gemaksmiddelen in en om de woning.

 

Voor eventuele vragen of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen. Kijk bij onze contactgegevens voor ons telefoonnummer of e-mailadres.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »