Sta Op Stoel Borculo

Sta op stoel kopen in Borculo ? Sta op stoel aan huis in BorculoSta op stoel BorculoSta op stoel BorculoSta op stoel BorculoBent u op zoek naar een sta op stoel in de regio Borculo ? Wij kunnen gratis met verschillende soorten sta op stoelen bij u aan huis komen in Borculo. Ook hebben wij een haal en breng service voor gratis vervoer naar onze showroom in Neede . Uiteraard kunt u ook tijdens openingstijden bij ons binnen lopen in onze showroom.

Een overzicht van al onze sta op stoelen vind u hier : Overzicht sta op stoel 

Door onze jarenlange ervaring met sta op stoelen  weten wij precies hoe een sta op stoel aangemeten moet worden.  Ook weten wij dat het niet voor iedereen mogelijk is om bij ons in de showroom in Neede  te komen. Daar kunnen wij ook met verschillende soorten sta op stoelen bij u aan huis in Borculo komen.  Wij meten de sta op stoel dan helemaal op maat in bij u thuis.  Ook nemen wij dan een grote keuze aan kleurstalen mee van stof en leer. Deze kunt u meteen goed vergelijken met uw interieur thuis.  Hierdoor kunt u op uw gemak een keus maken in uw eigen vertrouwde omgeving.

Bij U thuis in Borculo kunnen we met maximaal  4 sta op stoelen komen,  we zullen van te voren met u bespreken welke sta op stoelen we meenemen.  Wilt u graag een ruimere keus in sta op stoelen hebben dan raden wij u aan 1 van onze winkels te bezoeken waar wij een zeer ruim assortiment hebben staan. Er is ook een mogelijkheid dat wij u thuis ophalen en weer terug brengen naar huis.  Deze bovenstaande service met een sta op stoel aan huis is geheel gratis en vrijblijvend.

Merken sta op stoelen

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact welke merken voldoen aan de hoogste eisen voor een optimaal zitcomfort. Wij werken uitsluitend met merken van 100 % Nederlands fabricaat zoals o.a Fitform,  DS Meubelen en Meubelfabriek Oldenzaal. Hierdoor kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit aanbieden met een uitstekende service.  Er zijn u dan ook al veel zeer tevreden klanten voorgegaan die optimaal kunnen genieten van hun sta op – relax stoel.

Aantal Motoren

Wij werken uitsluitend met 3 motorige sta op stoelen zodat u alles onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. Zo kunt u de rugleuning, voetenbank, sta-op en relax stand apart bedienen. In tegenstelling tot een 1 motorige stoel waar als u de voetenbank uit doet meteen de rugleuning ook naar beneden gaat.  Ook laat de vulling in de stoel van de 1 motorige stoelen vaak te wensen over.   Een slechte vulling geeft een verkeerde zithouding en hierdoor kunt u lichamelijke klachten krijgen. Daarom werken wij met bovenstaande merken om u de optimale kwaliteit te bieden.

 

Maken van een gratis afspraak aan huis

Voor het maken van een afspraak met een sta op stoel aan huis in Borculo of voor onze haal en breng service kunt u contact opnemen met 0545-296368 of [email protected]

Tijdens openingstijden kunt u ook gerust binnen lopen in onze showroom in Neede .
 

Totale Zorgwinkel Neede

Bedrijvenweg 6A

7161 AJ Neede

0545-296368

  

Sta op stoel kopen in Borculo ? Sta op stoel aan huis in Borculo

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »