• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Sta op Stoel Van Kwaliteit

Bent u op zoek naar een sta-op stoel van een hoge kwaliteit die op maat naar uw lichaam word ingemeten ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als officiële dealer van Fitform en Duet sta-op stoelen kiest u voor de beste kwaliteit op de markt.
Toon meer

Sta Op Stoel Van Kwaliteit

fitform sta op stoel

Met ruim 15 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we een sta op stoel perfect op uw maat moet inmeten. De Sta op stoel wordt dan ook helemaal aan de hand van uw lichaam afgesteld. U kunt helemaal zelf de kleuren en stof/leer bepalen. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Fitform, Doge, DS meubelen en Meubelfabriek Oldenzaal.

Een overzicht van al onze sta op stoelen vind u hier : Overzicht Sta op stoelen

Sta op stoel aan huis 


In de gehele Achterhoek en Twente kunnen wij met 4 verschillende stoelen bij u thuis komen. Deze service is geheel vrijblijvend en helemaal gratis.  Wij zullen de stoel dan bij u thuis helemaal op maat inmeten. Ook nemen wij dan verschillende kleur stalen in stof en leer mee, zodat u meteen thuis de kleur kunt bekijken die bij u past. U kunt dan heerlijk in uw eigen omgeving de sta op stoelen proberen en wij zullen advies geven over de verschillende modellen. 

Showroom

In onze showroom in Neede hebben wij een ruim assortiment sta op stoelen staan. U kunt helemaal vrijblijvend verschillende sta op stoelen proberen en des gewenst kunnen wij een sta op stoel helemaal op maat inmeten. Wij zullen u een gedegen advies geven voor uw optimale zitcomfort.

Inmeten van de sta-op stoel

In onze showroom hebben wij een speciale inmeet stoel waarmee wij exact de juiste maten van uw lichaam kunnen meten om zo de door u gekozen stoel op de juiste afmetingen af te stellen zodat u optimaal zitcomfort van uw nieuwe sta0op stoel zult hebben. Bij een thuis demonstratie met sta-op stoelen meten wij dit met een meetlint in.

Soorten sta op stoelen 

Er zijn veel verschillende soorten en maten sta op stoelen, wij hebben er voor gekozen alleen met de beste merken samen te werken. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal zitcomfort en de juiste ondersteuning. Al onze stoelen zijn voorzien van 3 motoren, dat wil zeggen dat de verschillende delen van de stoel onafhankelijk van elkaar te verstellen zijn. Zo kunt u de rugleuning, voetenbank, sta-op en relax functie apart van elkaar verstellen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een 1 motorige stoel dat als u de voetenbank uit wilt doen dat ook meteen de rugleuning naar achteren gaat. Kies daarom altijd voor een stoel van kwaliteit , hoe ouder u wordt hoe meer tijd u vaak in een stoel gaat door brengen.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie met een sta op stoel aan huis in de Achterhoek of Twente kunt U contact opnemen met :


Totale Zorgwinkel Neede
Russchemorsweg 38
7161 RT Neede
0545-296368
[email protected]

Natuurlijk bent u tijdens openingstijden ook altijd welkom in onze showroom.

shoroom totale Zorgwinkel

Sta Op Stoel Van Kwaliteit

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »