Trapliften


U bent op zoek naar een traplift, waar moet U op letten?

Voor ons als aanbieder van zorghulpmiddelen is een traplift een veel voorkomend iets en we zijn goed op de hoogte van de dagelijkse ontwikkelingen van trapliften. In samenwerking met Handicare trapliften, kunnen wij U geheel vrijblijvend bij U thuis advies op maat geven.

 Traplift Handicare

Wij snappen dat er veel informatie op U af komt met Uw zoektocht naar een traplift. Er zijn immers veel verschillende soorten trapliften . U wordt op internet ook overspoeld met informatie over trapliften, waardoor U gemakkelijk het overzicht kwijt kan raken.  Eigenlijk bent U nog maar gewoon aan het orienteren naar een traplift. Graag helpen wij U vrijblijvend op weg met de juiste informatie. Een medewerker van Handicare trapliften kan geheel vrijblijvend bij U thuis komen om voor U de beste traplift te adviseren.  Ook wordt er gekeken of dit via de WMO kan, hiervoor hoeft U zelf niks te doen, alles wordt voor U geregeld.  Mocht dit niet lukken via de WMO dan is er naast de optie van aanschaf van een traplift ook nog de mogelijkheid om deze te huren .  Neemt U contact met ons op zodat wij een afspraak met U in kunnen plannen. 0544-487710 of 0545-296368.


traplift handicare

Uit welke onderdelen bestaat een traplift?

Een traplift bestaat uit twee motorunits,een rail en een stoel. De stoel is bevestigd op de motorunits. Wanneer U gebruikt maakt van de traplift dan beweegt de stoel zich voort over de rails.  Wij kunnen U 4 verschillende oorten trapliften voor een rechte trap aanbieden en 4 verschillende soorten voor een trap met een bocht. Hoe Uw situatie thuis ook is wij kunnen U altijd een passende oplossing aanbieden.

Is het van belang aan welke kant de traplift wordt gemonteerd?

Doordat onze leverancier een groot assortiment trapliften heeft kunnen ze aan beide zijden van de trap gemonteerd worden, dit is afhankelijk van Uw thuis situatie en zal met U besproken worden tijdens het advies gesprek bij u thuis.
 

 


Zijn alle trapliften een standaard ontwerp?

Bij de meeste trapliften in het assortiment kunt U de traplift geheel aanpassen naar Uw eigen smaak en deze past dus altijd bij Uw interieur . Zo kunt U zowel de stoel en rails in de kleur naar Uw wens krijgen.


traplift 3d 


Zijn trapliften veilig in gebruik?
 

Alle trapliften die wij U via Handicare kunnen aanbieden worden volledig getest door wereldwijde keurinstellingen, zoals bijv. Het lifteninstituut en het TUV.  Onze leverancier heeft diverse certificaten omtrent veiligheid en miljeu vriendelijkheid van de trapliften. De traplift wordt naar installatie door de monteur ook altijd nog extra getest  voor 100 % zekerheid van veilig gebruik van Uw traplift.

Wilt U meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken bij U thuis, neemt U dan contact met ons op via info@totalezorgwinkel.nl, 0544-487710 of 0545296368. Of loopt U binnen in onze thuiszorgwinkel.


Traplift Handicare 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »