Wie zijn wij

Wie zijn de mensen achter de Totale Zorgwinkel - Thuiszorgwinkel

Wij zijn Arno en Wilbert & Lotte van der Mast. Wij zijn in 2008 onze Totale Zorgwinkel in Neede gestart om de mensen een groot assortiment in hulp en gemaksmiddelen te kunnen aanbieden voor scherpe prijzen.   Wij zijn gevestigd aan de  aan de Bedrijvenweg 6a te Neede . Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot 1 van de grootste thuiszorgwinkels van Nederland met een specialiteit op scootmobielen, sta op stoelen, rolstoelen, rollators en seniorenbedden. Naast onze showroom beschikken wij ook over een eigen werkplaats waar ook alle reparaties en onderhoud gedaan worden. 

Wij zijn een luxe thuiszorgwinkel met 1 van de grootste assortimenten van Nederland. Onze specialiteit ligt op het gebied van mobiliteit zoals o.a scootmobielen, sta op stoelen, elektrische opvouwbare rolstoelen, rollators en rolstoelen. Ook van de andere producten zoals bijvoorbeeld douchestoelen, douchekrukken, bloeddrukmeters ect hebben wij de juiste kennis om u een gedegen advies te geven. 

Thuisdemonstratie van scootmobielen, sta op stoelen en elektrisch opvouwbare rolstoelen

Wilt u graag een demonstratie van een scootmobiel, sta op stoel of elektrisch opvouwbare rolstoel aan huis ? Dan kunnen wij geheel vrijblijvend bij u aan huis komen met deze producten. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Wij komen vrijblijvend aan huis in geheel Nederland met uitzondering van de eilanden.

 

 

DSC02260DSC02266

 

In onze winkel hebben wij een ruim aanbod aan hulp- en gemaksmiddelen zoals douche en toilet artikelen, aangepaste telefoons, reuma producten, slechtziend producten,braces wandelstokken,rolstoelen,rollators ect op voorraad, te veel om op te noemen.  Ook kunt u bij ons uitgebreid geïnformeerd worden over de vele mogelijkheden van aangepaste fietsen,scootmobielen,sta-op stoelen, trapliften en de eenvoudig in hoogte verstelbare seniorenbedden en hoog-laag bedden, in combinatie met een voor U geschikte matras.

Daarnaast verzorgen wij ook geheel kosteloos in overleg met U een ca. 1½ uur durende middag- of avondpresentatie over hulp- en gemaksmiddelen bij U op locatie. (Binnen een straal van 35 km rond de Totale Zorgwinkel, Informeer naar de mogelijkheden)

 

Ouderenwinkel_Neede11

 

Extra services!
Totale Zorgwinkel Neede biedt een tal van extra services, graag lichten we een aantal services toe.

  • Wij halen u op of komen naar u toe. Bent U geïnteresseerd in een seniorenbed / hoog-laag bed, sta-opstoel, aangepaste fiets en/of scootmobiel, maar U heeft niet zelf de mogelijkheid om bij ons in de winkel te komen? Dan is het ook mogelijk dat wij vrijblijvend met een sta op stoel of scootmobiel bij u aan huis komen voor een demonstratie.
  • Aanpassingen in de woning. Ook komen wij vrijblijvend bij U thuis om advies te geven over eventuele aanpassingen in Uw woning om zodoende langer zelfstandig in Uw eigen woning te blijven wonen in de voor U vertrouwde omgeving. (circa 35 km van onze winkel)
  • Uitleen AWBZ hulpmiddelen. Bij de Totale Zorgwinkel Neede kunt U ook terecht voor het afhalen van alle hulpmiddelen welke vallen onder de AWBZ regeling, zoals: elleboogkrukken, rolstoelen, duwwagens, toiletverhogers, ondersteek, toiletstoelen, rollator , looprek enz. Voor sommige hulpmiddelen is een verwijsbrief van de huisarts of specialist nodig, informeer hier eerst naar. Voor de uitleen hebt U een geldige legitimatie en Uw zorgverzekeringpas nodig.
  • Verhuur scootmobielen. U kunt bij ons ook terecht om een scootmobiel te huren. Handig wanneer u eens wilt proberen of een scootmobiel voor u wat kan zijn of op uw vakantie-logeeradres, informeer naar de voorwaarden.
  • Leasen van Scootmobielen, kijk bij scootmobiel lease  voor de voordelen.
  • Verhuur sta-opstoelen/relaxexfauteuils. Wilt u eens uitproberen of een sta-opstoel iets voor u is ? Of heeft u tijdelijk een relaxfauteuil nodig ? U kunt bij ons een sta-opstoel huren, informeer naar de voorwaarden.
  • Verhuur hoog-laag bedden. Ook bieden wij U de mogelijkheid om tijdelijk ivm ziekte of andere omstandigheden een hoog-laagbed te huren, informeer naar de mogelijkheden.
  • Neem voor uitgebreide informatie over ons aanbod extra services contact op met de totale Zorgwinkel, klik HIER voor onze contact gegevens.
Met een scootmobiel, sta op stoel of opvouwbare elektrische rolstoel komen wij door heel Nederland aan huis!

Het werk gebied van onze thuiszorgwinkel  bestaat ongeveer uit, Rijssen, Hengelo,enschede, Goor, lochem, Zutphen, Doetinchem, Gorsel, Brummen, Laren, Eibergen, Neede, Lichtenvoorde, Vorden, Ruurlo, Zieuwent, Marienvelde, Zelhem, Groenlo, Winterswijk, Borculo, Haaksbergen, Vreden , Bocholt, Aalten, Dinxperlo, Varsseveld, Diepenheim, Markelo, Holten, Enter, Delden, Borne, Holten ,Noordijk, rietmolen, Buurse, Barchem, Hengevelde, Bentelo.
 
Met een scootmobiel, sta-op stoel of elektrische opvouwbare rolstoel komen wij vrijblijvend aan huis in geheel Nederland.

Komt U uit een ander plaats en wilt U toch gebruik maken van de services van de Totale Zorgwinkel, neemt U dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
 
Via onze website versturen wij onze producten door heel Nederland 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »