Propeaq Propeaq Lichtbril - Light Glasses
Propeaq Lichtbril - Light Glasses €239,95 €259,95

Propeaq Lichtbril - Light Glasses

€259,95 €239,95
EAN: 8719326032702
 • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
 • 14 dagen bedenktijd
 • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk
 • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
 • Levering : 1 tot 5 werkdagen
 • Klantenservice van 09:30 tot 18:00
Informatie

Propeaq Lichtbril - Light Glasses

 

Wat is een Propeaq Lichtbril

De propeaq lichtbril is de nieuwste innovatie op het gebied van lichttherapie en wordt al door vele mensen gebruikt en als zeer prettig ervaren. De lichtbril wordt veelal ingezet om je energie te optimaliseren en bij de zo geheten winterdip tegen te gaan. Ook voor het tegen gaan van een jetlag of slaapproblemen is de propeaq lichtbril uitermate geschikt. Vele topsporters hebben deze bril ook ingezet bij de olympische spelen. De lichtbril hoeft slechts 30 minuten per dag gebruikt te worden. De speciale led lichtjes kunnen handmatig of via de gratis app van Propeaq geactiveerd worden volgens door de app gemaakt persoonlijk behandeladvies.  U kunt u persoonlijke wensen en doelstellingen in de app aangeven en deze zegt precies wanneer en hoe lang u de bril het beste kunt gebruiken. De bril zorgt ervoor dat u op het juiste moment kan pieken en om mensen die veelal in de winter somber zijn (winterdip) weer actiever en opgewekter te krijgen.

Waar wordt de Propeaq Lichtbril voor gebruikt ? 

Steeds vaker ontdekken mensen de voordelen van lichttherapie, dit wordt veelal ingezet bij een winterdip of depressie. Nu met de propeaq lichtbril kan dit ook ingezet worden op een positief effect op ons slaapritme, energieniveau en onze geestelijke gezondheid. Het is bewezen dat blauw licht hier een positief effect op heeft. De lichtbril wordt dan ook veelal ingezet door senioren, zakenmensen en topsporters. Het zorgt voor een beter bio ritme, presteren op het juiste moment en beter energie niveau. Hieronder veel voorkomende situaties waarbij de propeaq lichtbril wordt ingezet:

 

 • Seizoensgebonden depressie, blauw licht heeft wetenschappelijk bewezen dat het de stemming positief beïnvloed.  Perfect om u te helpen bij u herfst of winterdip.
 • Jetlag, Met de lichtbril stemt u uw bioritme af op de plek van bestemming. Zo kunt u bij aankomst van een lange reis meteen aan de slag waarvoor u gekomen bent.
 • Ploegendiensten, werkt u vaak in wisselende diensten of nachtdiensten ? Propeaq lichtbril zorgt ervoor dat uw bio ritme verschuift en u minder last heeft van slaperigheid en concentratie problemen.
 • Vermoeidheid, De lichtbril van Propeaq geeft u direct een energie boost. Hierdoor heeft u gezonde concentratie en betere prestaties.
 • Slaapproblemen, Kunt u niet goed in slaap komen of bent u vaak vroeg wakker of heeft u andere slaap problemen ? Dan kan de lichtbril van Propeaq u goed helpen. De kwaliteit van uw slaap verbetert, waardoor uw lichaam een goede rust krijgt en u zich fitter en energieker voelt.

 

 De Propeaq lichttherapie app

De Propeaq lichtbril werkt op bluethooth technologie , hierdoor maakt de bril verbinding met de speciale Propeaq app op uw mobile telefoon. (gratis in de app store of google play) Op basis van uw ingevoerde gegevens geeft de app percies aan hoe lang en wanneer u de bril moet dragen. Op het moment ondersteunt de app alleen nog een programma tegen een jetlag en prestatieverbetering. Binnen korte tijd zal deze worden uitgebreid voor de winterdip en slaapproblemen. Deze dient u nu nog handmatig te bedienen.

Bij winterdepressies wordt aanbevolen de lichttherapie vroeg in de ochtend te gebruiken, hierdoor krijgt uw lichaam een duidelijk signaal dat de dag is begonnen. Lichttherapie in de vroege ochtend onderdrukt het slaaphormoon melatonine en resulteert in extra energie, een betere stemming gedurende dag en verbetert het slaappatroon.

 

Verschillende lenzen

De Propeaq lichtbril wordt standaard geleverd met 3 verschillende lenzen, in de basis wordt de bril met de licht blauwe lenzen gebruikt.

Licht blauwe lenzen : Wordt standaard gebruikt in combinatie met het led licht in de lichtbril.

Rode Lenzen : Doordat we tegenwoordig veel gebruik maken van tv's, tablet's en mobile telefoons hebben we niet in de gaten hoeveel blauw licht van de schermen onze melatonineproductie productie negatief beinvloeden. Door de rode lenzen blokkeert u het blauw licht om makkelijker in slaap te vallen. Als u de rode lenzen in de bril draagt staat het led licht van de bril uit. Het gebruik van de rode lenzen is niet noodzakelijk maar wij adviseren het zeer zeker bij mensen met inslaap problemen.

Donker blauwe lenzen : Wanneer u de Propeaq bril gewoon als zonnebril gebruikt draagt u de donker blauwe lenzen, hierbij staan de leds van de bril altijd uit.

 

Propeaq lichtbril groot succes bij de olympische spelen van Rio 2016

 De propeaq lichtbril is tijdens de olympische spelen succevol gebruikt door verschillende atleten. De lichtbril werd succesvol ingezet tegen de jetlag en de vroege duisternis in Rio dat een effect op het bio en slaap ritme van de sporters. Met een totaal van 18 medailles waaronder 6 x goud  met sporters uit 4 landen heeft de Propeaq lichtbril zijn steentje met succes bij gedragen.

 

 

Propeaq lichtbril 100 % Nederlands design

Deze bril voor lichttherapie is ontwikkeld en gemaakt in Nederland en bestaat uit hoogwaardige materialen. De lichtbril heeft een zeer laag gewicht (41 gram) en een ergonomische pasvorm wat er voor zorgt dat de bril zeer prettig te dragen is. Het dragen van de propeaq lichtbril is moeilijk te combineren met een normale bril.

propeaq lichtbril ramoniRamoni kromowidjojo met de Propeaq Lichtbril  

               Nederlands Judo team met de Propeaq Lichtbril

 

 

Propeaq Lichttherapiebril specificaties

 

Gewicht : 41 Gram

Afmeting : 150 x 40 x 170 mm bxhxd (one Size fits all)

Lichttechniek : 2 licht emitterende leds 0,1 watt

Lichtspectrum : blauw uv licht en IR vrij licht

Lichtintensiteit : 40 lux monochromatisch blauw licht

Lenvensduur : 10000 branduren

Accu : Geintegreerde oplaadbare Li-on polymeer accu

Voeding : 100 - 240 AC / 50 -60 Hz / 5V DC / 5W adapter (4 verwisselbare wereld stekkers)

Accu capaciteit : 2 uur

CE Keurmerk : Ja

Garantie : 2 jaar

Handleiding : Engels

Accessoires : Usb kabel, adapter, 3 verschillende sets lenzen, opberg en bescherm doos, gratis app

 

 

 

 

 


  

Propeaq Lichtbril - Light Glasses

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »