Afikim Breeze S4 - Scootmobiel Leasen
Breeze S4 - Scootmobiel Leasen €167,50

Breeze S4 - Scootmobiel Leasen

€167,50
EAN: 5692239590718
 • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
 • 14 dagen bedenktijd
 • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk
 • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
 • Informeer naar de mogelijkheden (0545-296368)
Informatie

SCOOTMOBIEL LEASEN - SCOOTMOBIEL AFIKIM BREEZE S4


U kunt deze scootmobiel Leasen voor een periode van 2 ,3 of 4 jaar . Het leasen van een scootmobiel is bij ons inclusief All Risk verzekering, pechhulp en onderhoud. U hoeft verder dus nergens naar om te kijken. nadat u de de bestelling voor het leasen van een scootmobiel heeft afgerond nemen wij contact met u op en zullen u een voorlopig lease contract toesturen en een sepa voor de maandelijkse afschrijving die u dient te ondertekenen. Het officiële lease contract zullen wij meenemen wanneer wij de scootmobiel bij u thuis afleveren. Hierbij krijgt u ook nog een uitleg over de scootmobiel en zullen wij u begeleiden in de eerste meters.  U kunt ook contact met de klantenservice opnemen (0545-296368 ) voor het leasen van een scootmobiel. 
 
U heeft bij het leasen van een scootmobiel dus nergens geen omkijken naar, onderhoud, reparatie of bijvoorbeeld het vervangen van de accu's wordt allemaal voor u geregeld. 

Borg en termijn bedragen bij het scootmobiel leasen

Als u wilt overgaan tot het scootmobiel leasen kunt u dat selecteren bij de gewenste scootmobiel. Wij zullen daarna contact met u opnemen en u een voorlopig scootmobiel lease contract en sepa machtiging sturen voor de maandelijkse termijn afschrijvingen. U betaald bij de aanvraag van de scootmobiel de eerste maand termijn van de lease en de 3 maanden borg. De rest van de termijn bedragen zal maandelijks automatisch worden afgeschreven. De borg word na de lease periode aan u terug gestort of verrekend bij eventuele schade met betrekking tot het eigen risico of tussentijdse opzegging van het lease contract.

Verzekering

Als u bij ons een scootmobiel gaat leasen is de scootmobiel geheel All Risk verzekerd met een eigen risico van 130,00 per gebeurtenis. U kunt dus niet onverwacht voor hoge kosten komen te staan en bent geheel gedekt.

Pechhulp voor scootmobielen

Ook de pechhulp voor scootmobielen zit bij het leasen van een scootmobiel bij ons in. Mocht u onverwacht ergens komen te staan met uw scootmobiel dan wordt u binnen 40 minuten opgehaald en met scootmobiel en al thuis gebracht. Moet uw scootmobiel langer dan 2 dagen mee voor bijvoorbeeld een reparatie dan krijgt u tijdelijk een vervangende scootmobiel.  U krijgt bij aanvang van de lease periode een pechhulp pas van ons met een telefoonnummer dat u kunt bellen in geval van pech en een klantnummer. Bent u in het bezit van een smartphone dan kunt u ook via een app een signaal afgeven dat hulp nodig heeft en dan word ook meteen uw locatie bekend bij de hulpdienst.

Onderhoud en reparatie van de scootmobiel 

Bij het scootmobiel leasen krijgt de scootmobiel jaarlijks een grote beurt en wordt dan geheel nagekeken zodat u dan weer veilig op weg kunt. Moet er een reparatie aan de scootmobiel worden uitgevoerd dan zijn de kosten uiteraard voor ons. Bij schade geeft de verzekering hier dekking voor en bent u aansprakelijk voor 130,- eigen risico per gebeurtenis. Bij reparatie en onderhoud ontvangt u altijd een vervangende scootmobiel.Scootmobiel Afikim Breeze S4

Deze Scootmobiel Breeze S4 is een echte topper onder de scootmobielen. De Breeze S4  heeft een uniek veiligheidssysteem en is zeer geschikt om regelmatig te gebruiken. Door zijn volledige vering en comfortabele zitting is rijden op deze scootmobiel echt een verademing.

Nieuwste technieken

Doordat de nieuwste technieken in de Breeze S4  zijn verwerkt en door zijn grote stabiliteit met veel comfort en gebruikersgemak maakt het een zeer hoogwaardige scootmobiel.

Deze kwaliteits- scootmobiel komt uit de bekende Breeze serie van Afikim. De vering van de scootmobiel is uniek te noemen. Vooral met op trekken en afremmen (automatische rem bij gas los ) en op hobbelige wegen is de Breeze S4  zeer soepel in de vering.  De bediening van de D scootmobiel is eenvoudig, zo heeft de Breeze S4  1 gashendel voor het voor en achteruit rijden . Door een schakelaar op het stuur kan de rijrichting gekozen worden

Motor van de Scootmobiel Breeze S4 

De  scootmobiel heeft een krachtige motor  en wordt standaard geleverd met een maximale snelheid van 15 km/u (traploos instelbaar)  Wilt u liever de de Breeze S4 duo iets minder hard gaat dan kan deze ook met een maximale snelheid van 12 km/u of 10 km/u geleverd worden. De motor van de  scootmobiel maakt nauwelijks geluid, wat ten goede komt van het rijcomfort.

Bediening en het dashboard

Op het stuur vind u de accumeter deze word middels LED verlichting weergegeven, hiermee krijgt u een indicatie hoever u nog kunt rijden voordat u de accu’s weer op moet laden. Ook zit er een knop op het dashboard waar u in 1 keer de snelheid mee kunt halveren, dit is makkelijk als u bijvoorbeeld het centrum in rijdt. Aan de linkerkant  van het stuur zit de schakelaar voor de knipperlichten, hiermee bedient u zowel de linker als de rechter richtingaanwijzer . Aan de rechterkant zit de gashendel, die u door middel van een knop op het stuur kunt bepalen welke rijrichting u op gaat, voor of achteruit.

De  scootmobiel heeft een bodem vrijheid van 12 cm, dit is fijn want hierdoor zult u niet snel ergens vast komen te zitten omdat de bodemplaat te laag is , en rijd u makkelijk over obstakels. Z’n hoge bodemvrijheid vind u haast bij geen enkele scootmobiel.

 

Kenmerken van de Scootmobiel Breeze S4

 

 • Simpele bediening
 • Alle 4 wielen zijn voorzien van schokbrekers
 • Sterke scootmobiel voor zwaar gebruik
 • Hoogwaardig veiligheidssysteem
 • Nieuwste technieken toegepast
 • Geruisloze motor
 • Soepele vering
 • Zeer wendbaar
 • Stabiele wegligging
 • 12 cm bodemvrijheid
 • Krachtige en sterke verlichting
 • Als 1 of 2 persoons verkrijgbaar

Eigenchappen van de  Scootmobiel Breeze S4 

 

Maximum snelheid voorwaarts : 15 km/u

Maximale snelheid achterwaarts : 5 km

Actieradius : 40-50  km

Rij-eigenschappen

Draaicirkel : 180 cm

Maximale hellingshoek : 21%

Maximale obstakel hoogte : 12 cm

Maximale belasting : 160 kg

Gewicht Exclusief accu's : 111 kg

Inclusief accu's : 155 kg

Afmetingen

Hoogte

Lengte : 154 cm

Breedte : 67 cm

Bodemvrijheid : 12 cm

Accu's

Standaard : 2 x 12V / 60 Ah

Type : Gel accu's

Lader : 24 V / 12 A

Motorvermogen

Wielen

Bandenmaat voor : 3.00-10"

Bandenspanning voor : 1,50 bar

Bandenmaat achter : 4.00-6"

Banden spanning achter : 2,50 bar

Stoel

Zitdiepte : 47 cm

Hoogte rugleuning : 42 cm

Hoofdsteun : Standaard

Zithoogte t.o.v. bodemplaat : 38-50 cm, vaste hoogte instelling

Verstelling rugleuning : Ja, middels hendel aan de zijkant van de rugleuning

Schuifslede/diepte instelling : Ja, schuifslede

Draaibaar : Ja

Stuurkolom  Hoek instelling : Ja, in 4 stappen middels klik systeem

Hoogte instelling : Nee

Kleur

Carrosserie : Champagne/Zilver

Stoel : Zwart

Garantie

Scootmobiel : 2 jaar, exclusief slijtage en accu’s

Chassis : 2 jaar

Accu's : 6 maanden


Mogelijke opties op de Breeze S4 


 • Overkapping
 • Stokhouder
 • Grote boodschappenmand
 • Draaihendel als gas
 • Voetgas
 • Geheel dichte overkapping
 • Extra luxe stoel
 • Gashendel aan de linkerkant
 • Extra zware belasting t/m 225 kg (10 km/u)


Scootmobiel Afikim Breeze S 4

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »