Drive ST6D - Scootmobiel Leasen
ST6D - Scootmobiel Leasen 165,-

ST6D - Scootmobiel Leasen

€165,- €165,00
Op voorraad
EAN: 5055181305517
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk
  • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
  • Informeer naar de mogelijkheden (0545-296368)
  • Klantenservice van 09:30 tot 18:00
Informatie

Scootmobiel Leasen - Scootmobiel Drive ST6D

De Drive ST6D is een grote scootmobiel die veel comfort geeft en lange afstanden kan afleggen met een maximale snelheid van 18 km/u . Alle informatie over de scootmobiel vind u op de product pagina van deze scootmobiel. Deze scootmobiel is zeer geschikt om te leasen door zijn veiligheid en het gebruik van hoogwaardige materialen maakt dit tot een zeer duurzame scootmobiel

U kunt deze scootmobiel Leasen voor een periode van 2 ,3 of 4 jaar . Het leasen van een scootmobiel is bij ons inclusief All Risk verzekering, pechhulp en onderhoud. U hoeft verder dus nergens naar om te kijken. nadat u de de bestelling voor het leasen van een scootmobiel heeft afgerond nemen wij contact met u op en zullen u een voorlopig lease contract toesturen en een sepa voor de maandelijkse afschrijving die u dient te ondertekenen. Het officiële lease contract zullen wij meenemen wanneer wij de scootmobiel bij u thuis afleveren. Hierbij krijgt u ook nog een uitleg over de scootmobiel en zullen wij u begeleiden in de eerste meters.  U kunt ook contact met de klantenservice opnemen (0545-296368 ) voor het leasen van een scootmobiel. 

Borg en termijn bedragen bij het scootmobiel leasen

Als u wilt overgaan tot het scootmobiel leasen kunt u dat selecteren bij de gewenste scootmobiel. Wij zullen daarna contact met u opnemen en u een voorlopig scootmobiel lease contract en sepa machtiging sturen voor de maandelijkse termijn afschrijvingen. U betaald bij de aanvraag van de scootmobiel de eerste maand termijn van de lease en de 3 maanden borg. De rest van de termijn bedragen zal maandelijks automatisch worden afgeschreven. De borg word na de lease periode aan u terug gestort of verekend bij eventule schade met betrekking tot het eigen risico of tussentijdse opzegging van het lease contract.

Verzekering

Als u bij ons een scootmobiel gaat leasen is de scootmobiel geheel All Risk verzekerd met een eigen risico van 130,00 per gebeurtenis. U kunt dus niet onverwacht voor hoge kosten komen te staan en bent geheel gedekt.

Pechhulp voor scootmobielen

Ook de pechhulp voor scootmobielen zit bij het leasen van een scootmobiel bij ons in. Mocht u onverwacht ergens komen te staan met uw scootmobiel dan wordt u binnen 40 minuten opgehaald en met scootmobiel en al thuis gebracht. Moet uw scootmobiel langer dan 2 dagen mee voor bijvoorbeeld een reparatie dan krijgt u tijdelijk een vervangende scootmobiel.  U krijgt bij aanvang van de lease periode een pechhulp pas van ons met een telefoonummer dat u kunt bellen in geval van pech en een klantnummer. Bent u in het bezit van een smartphone dan kunt u ook via een app een signaal afgeven dat hulp nodig heeft en dan word ook meteen uw locatie bekend bij de hulpdienst.

Onderhoud en reparatie van de scootmobiel 

Bij het scootmobiel leasen krijgt de scootmobiel jaarlijks een grote beurt en wordt dan geheel nagekeken zodat u dan weer veilig op weg kunt. Moet er een reparatie aan de scootmobiel worden uitgevoerd dan zijn de kosten uiteraard voor ons. Een reparatie door schade wordt via de verzekering gedekt, hierop zit het eigen risico van 130,- . Bij reparatie of onderhoud krijgt u altijd een vervangende scootmobiel.

Scootmobiel Drive ST6D

Alle Specificatie's van de scootmobiel Drive ST6D kunt u vinden op de verkooppagina van deze scootmobiel. Deze vind u hier ------>>>> Scootmobiel Drive St6D

 

 

Scootmobiel Leasen - Scootmobiel Drive ST6D

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »