Scootmobiel leasen - Scootmobiel Ivacare Leo
Scootmobiel leasen - Scootmobiel Ivacare Leo 92,-

Scootmobiel leasen - Scootmobiel Ivacare Leo

€92,- €92,00
 • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
 • 14 dagen bedenktijd
 • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk
 • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
 • Informeer naar de mogelijkheden (0545-296368)
Informatie

SCOOTMOBIEL LEASEN - SCOOTMOBIEL IVACARE LEO

 U kunt deze scootmobiel Leasen voor een periode van 2 ,3, of 4 jaar . Het leasen van een scootmobiel is bij ons inclusief All Risk verzekering, pechhulp en onderhoud. U hoeft verder dus nergens naar om te kijken. nadat u de de bestelling voor het leasen van een scootmobiel heeft afgerond nemen wij contact met u op en zullen u een voorlopig lease contract toesturen en een sepa voor de maandelijkse afschrijving die u dient te ondertekenen. Het officiële lease contract zullen wij meenemen wanneer wij de scootmobiel bij u thuis afleveren. Hierbij krijgt u ook nog een uitleg over de scootmobiel en zullen wij u begeleiden in de eerste meters.  U kunt ook contact met de klantenservice opnemen (0545-296368 ) voor het leasen van een scootmobiel. 

Borg en termijn bedragen bij het scootmobiel leasen

Als u wilt overgaan tot het scootmobiel leasen kunt u dat selecteren bij de gewenste scootmobiel. Wij zullen daarna contact met u opnemen en u een voorlopig scootmobiel lease contract en sepa machtiging sturen voor de maandelijkse termijn afschrijvingen. U betaald bij de aanvraag van de scootmobiel de eerste maand termijn van de lease en de 3 maanden borg. De rest van de termijn bedragen zal maandelijks automatisch worden afgeschreven. De borg word na de lease periode aan u terug gestort of verekend bij eventule schade met betrekking tot het eigen risico of tussentijdse opzegging van het lease contract.

Verzekering

Als u bij ons een scootmobiel gaat leasen is de scootmobiel geheel All Risk verzekerd met een eigen risico van 200,00 per gebeurtenis. U kunt dus niet onverwacht voor hoge kosten komen te staan en bent geheel gedekt.

Pechhulp voor scootmobielen

Ook de pechhulp voor scootmobielen zit bij het leasen van een scootmobiel bij ons in. Mocht u onverwacht ergens komen te staan met uw scootmobiel dan wordt u binnen 40 minuten opgehaald en met scootmobiel en al thuis gebracht. Moet uw scootmobiel langer dan 2 dagen mee voor bijvoorbeeld een reparatie dan krijgt u tijdelijk een vervangende scootmobiel.  U krijgt bij aanvang van de lease periode een pechhulp pas van ons met een telefoonummer dat u kunt bellen in geval van pech en een klantnummer. Bent u in het bezit van een smartphone dan kunt u ook via een app een signaal afgeven dat hulp nodig heeft en dan word ook meteen uw locatie bekend bij de hulpdienst.

Onderhoud en reparatie van de scootmobiel 

Bij het scootmobiel leasen krijgt de scootmobiel jaarlijks een grote beurt en wordt dan geheel nagekeken zodat u dan weer veilig op weg kunt. Moet er een reaparatie aan de scootmobiel worden uitgevoerd dan zijn dee kosten uiterraad voor ons. Mocht de reparatie langer duren dan twee dagen dan zult u een vervangende scootmobiel krijgen.

Scootmobiel Ivacare leo

Deze scootmobiel Ivacare Leo is krachtig en zeer wendbaar. De 4 wiel scootmobiel onderscheid zich in zijn categorie. Doordat de scootmobiel zo wendbaar is is deze ideaal om te gebruiken in een omgeving met beperkte ruimte zoals parken, winkelcentra's en bijvoorbeeld lokale markten.

Snelheid en Actiradius

De Maximum snelheid van de scootmobiel leo is 8 km/u en is geheel traploos instelbaar. De maximal afstand wat u kunt afleggen is ongeveer 36 km afhankelijk van het gebruik. De scootmobiel leo heeft een goede vering die u comfertabel laat rijden. Het is de perfecte scootmobiel of midden lange afstanden mee af te leggen.

Producteigenschappen


De scootmobiel Ivacare Leo beschikt over de volgende producteigenschappen:

 • Aangename en comfertabele zitting, die in diepte verstelbaar is 
 • Verstelbare stuurkolom
 • Overzichtelijke en eenvoudige bediening
 • De motor is zeer krachtig
 • Maakt gebruik van automatische remlichten
 • Knipperlichten

 

De scootmobiel is eenvoudig te demonteren als u deze eventueel mee wilt nemen in de auto. De scootmobiel is leverbaar in de frame kleuren zilver en blauw.


Voor advies, een afspraak of demonstratie kunt u telefonische of via de mail contact met ons opnemen.  Uiteraard kunt u ook één van onze winkels bezoeken voor een proefrit.

 


 
Productspecificaties

 

Kleur : Zilver of Blauw

Maximale snelheid : 8 km/u

Lengte : 122 cm

Gewicht : 83 kg inclusief accu's / 59 kg exclusief accu's

Breedte : 59 cm

Zitbreedte : 48 cm

Zitdiepte : 42 cm

Hoogte van de rugleuning : 47,5 cm

Zithoogte : instelbaar 46 t/m 56 cm

Maximaal gebruikersgewicht : 135 kg

Uitvoering : 4 wiel

Draaicirkel : 131 cm

Actiradius : 36 km

Max helingshoek : 10 graden

Motor : 600 Watt

Bodemvrijheid : 6 cm

 

Scootmobiel Ivacare LeoReviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »