Over onze thuiszorgwinkel

Vanaf 2008 uw zorgwinkel

Het leven van onze klanten een stukje makkelijker maken, dát is de visie van Totale Zorgwinkel. Een gezamenlijke passie die onze familie al jaren deelt. Want onze thuiszorgwinkel, die is er voor iedereen.

Grootste assortiment van Oost-Nederland

Ons familiebedrijf heeft het grootste assortiment in hulp en gemaksmiddelen van Oost-Nederland. Ons aanbod is zowel verkrijgbaar in onze webshop als in onze winkel. Onze specialiteit? Scootmobielen, sta-op-stoelen, rollators, elektrische rolstoelen en seniorbedden: door onze jarenlange ervaring kennen wij deze producten door en door. 

De beste service en nazorg

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Door ons hechte en vaste team zijn de lijnen kort, waardoor u altijd kunt rekenen op goede nazorg. Dankzij onze werkplaats bieden wij ook reparatie en onderhoud. En wist u dat wij door diverse fabrikanten een PLUS status gekregen hebben voor onze kennis en service? Dat zijn mooie complimenten. 

Demonstratie aan huis of op locatie

Het lukt onze klanten niet altijd om naar de winkel te komen, dit begrijpen wij als geen ander. Wij komen graag aan huis om onze sta-op stoelen, scootmobielen of elektrische rolstoelen te demonstreren. Compleet met alle kleurstalen, zodat klanten direct hun product naar smaak kunnen samenstellen. Daarnaast verzorgen wij ook cursussen over hulp- en gemaksmiddelen op locatie. Tijdens zo’n cursus vertellen wij alles over onze producten, denk aan reumaproducten, braces, trapliften of slechtziendproducten. Ook op deze manier maken wij het leven van onze klanten een stukje makkelijker!

Voor het maken van een afspraak voor een demonstratie aan huis kunt u contact opnemen met 0545-296368 of [email protected]

 

Totale Zorgwinkel Neede   Totale Zorgwinkel Lichtenvoorde

 

Nóg meer services!

Totale Zorgwinkel biedt een tal van extra services, graag lichten we een aantal services toe.

  • Wij komen naar u toe, of halen u op. Zo bent u altijd in de gelegenheid om onze collectie te bekijken;
  • Wij geven vrijblijvend advies over aanpassingen in uw woning;
  • Alle hulpmiddelen van AWBZ zijn bij ons te leen;
  • Wij verhuren scootmobielen;
  • Het is bij ons mogelijk om een scootmobiel te leasen;
  • Wij verhuren sta-op stoelen/ relaxfauteuils, zodat u kunt kijken wat er bij u past;
  • Wij verhuren hoog-laag bedden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »