Hoog-laag bedden

6
Wij hebben verschillende soorten hoog laag bedden in ons assortiment ook wel een ziekenhuisbed genoemd al is de afwerking tegenwoordig zo luxe en mooi vaak met hout afgewerkt dat die verglijking niet meer op gaat. Ons meest verkochte hoog laag bed is...
Toon meer
Sorteer op:

Optimale verzorging in een hoog laag bed

Wij hebben verschillende soorten hoog laag bedden in ons assortiment, ook wel een ziekenhuisbedden of zorgbedden genoemd. Maar de afwerking van onze bedden zijn zo luxe en vaak met hout afgewerkt dat die vergelijking eigenlijk niet meer op gaat. Een hoog-laag bed is niet alleen bijzonder comfortabel voor de gebruiker, maar heeft ook vele voordelen voor de verzorger. Naast het feit dat u als gebruiker vele lig- en zithoudingen kunt aannemen, wordt ook het in en uit bed stappen een stuk prettiger. Voor uw verzorger betekent een hoog/laag bed een uitkomst, omdat het bed omhoog gelift kan worden tijdens de verzorging, wat voor haar of hem minder belasting van de rug betekent.

Geweldig zit- en ligcomfort

Wilt u een hoog laag bed kopen, dan adviseren wij u eens naar de Genua de Luxe te kijken. Dit meest verkochte elektrische hoog laag bed is sierlijk afgewerkt en heeft alle benodigde functies die van een hoog laag bed mogen worden verwacht. Het bed is zelfs uitgerust met een trendelbrug. De meeste hoog laag bedden zijn verrijdbaar en kunnen in veel standen versteld worden. De rug kan overeind worden gezet zodat men ook tv kan kijken. Het voeteneind kan omhoog, zodat de knieholtes wat hoger kunnen liggen dan de rest.

Bent u geïnteresseerd in een tweedehands hoog laag bed, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen voor u kijken of er op dat moment gebruikte hoog laag bedden beschikbaar zijn. Een hoog laag bed huren behoort helaas niet tot onze mogelijkheden.

Hoog laag inbouwsysteem in uw eigen bedombouw

Een andere optie is een Mediflex of een bed in bed systeem (bedlift). Bij deze systemen kunt u gewoon in u eigen ombouw blijven slapen en van de voordelen van een hoog laag bed profiteren. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld naast elkaar wilt blijven slapen, terwijl een van u de behoefte heeft aan een hoog laag bed. Hierdoor kunt u op dezelfde hoogte naast elkaar blijven slapen en ontstaat er een hoog laag bed 2 persoons.

Klantenservice

Wij bezorgen en installeren een hoog laag bed of ziekenhuis bed geheel gratis in de regio Achterhoek en Twente. Woont u buiten deze regio, neemt u dan contact met ons op over de voorwaarden. Heeft u meer vragen over een hoog laag bed dan staan onze medewerkers van de klantenservice u ook graag te woord. Telefoon 0545-296 368 of info@totalezorgwinkel.nl. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze thuiszorgwinkel in Neede.

  Naar slapen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »