SupaChair Opvouwbare Elektrische Rolstoel- Geveerd
Opvouwbare Elektrische Rolstoel- Geveerd 1995,- €2.195,00

Opvouwbare Elektrische Rolstoel- Geveerd

€2.195,00 €1995,- €1.995,00
 • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
 • 14 dagen bedenktijd
 • Al meer dan 15 jaar ervaring in hulpmiddelen
 • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
 • Levering : 1 tot 3 werkdagen
Informatie

SupaChair - Opvouwbare Elektrische Rolstoel - Geveerd

Nu als actie tijdelijk met gratis achterloopbeugel en extra accupack, past ook onder de Supachair en u hoeft alleen het klik stekkertje te verwisselen en kunt weer door rijden. Met het extra accupack heeft u een bereik tot 30 km.

 

De SupaChair, de elektrische rolstoel met een sportieve uitstraling en een draagvermogen tot wel 125 kg!. In enkele secondes is de SupaChair uit elkaar gehaald en klaar om mee te nemen in bijvoorbeeld de auto. Het zwaarste onderdeel weegt slechts 16,7 kg. Een waanzinnige zitting met veerring en zowel voor- als achter luchtbanden zorgt voor een comfortabele zitting, dit maakt het een genot om in te rijden. Ook is de SupaChair eenvoudig in zijn vrijloop te plaatsen zodat deze ook handmatig verplaatst kan worden.

Optioneel kan de SupaChair worden uitgerust met duw beugels aan de achterzijde waar ook de elektrische controller op bevestigd kan worden zodat degene die achter de rolstoel loopt met de joystick de rolstoel elektrisch kan voortbewegen. 

De SupaChair is een perfect geveerde rolstoel met een zeer hoog comfort. De opvouwbare elektrische rolstoel is ontworpen voor zowel binnen als buiten gebruik. De SupaChair is uitgerust met 4 robuuste luchtbanden met een goede grip. Dit in combinatie met de vering onder de zitting maakt het dat de SupaChair een hoog comfort heeft en u van alle gemakken voorzien bent.  Op het moment is er geen enkele opvouwbare elektrische rolstoel die het comfort van de SupaChair evenaart. Zijn stoer en robuuste frame is gemaakt van speciaal vervaardigd aluminium dat een stootje kan hebben. Er zitten dan ook geen kunststof elementen op de SupaChair die eenvoudig kapot kunnen. Aan beide zijden zit een sterke motor die word aangedreven door een dynamic Linx controller die eenvoudig te hanteren is .

Besturing van de SupaChair Elektrische Opvouwbare Rolstoel

De SupaChair wordt bestuurd door middel van een joystick die zowel links als rechts te plaatsen is . De snelheid is traploos instelbaar door een eenvoudige draaiknop rondom de joystick. De 4 lampjes op de controller geven het actieradius van de Supachair weer wat bij een volle accu ongeveer 16,5 km is. 

Met eveneens een stoere en robuuste uitstraling en aan beide zijden een motor en een dynamic LiNX controller, maakt de SupaChair een verschil en is zeer competitief in zijn klasse.

Rijeigenschappen van de SupaChair

De Supachair is zeer wendbaar en kan eenvoudig door de kleinste openingen en gangetjes manoeuvreren, de elektrische rolstoel kan bijna in het geheel om zijn eigen as draaien. Door zijn geveerde zitting en grove luchtbanden rijd u zeer comfortabel over ook niet gelijke ondergronden. Ook is een grasveld of zandpad geen probleem voor deze alleskunner. Door de automatische magnetische rem  Doordat de armleuningen opklapbaar zijn kunt u de SupaChair ook bijvoorbeeld eenvoudig onder tafel aanschuiven in huis of in een restaurant. Zo hoeft u niet eerst naar een andere stoel over te stappen of zit u vrij ver van de tafel af zoals bij ander elektrische rolstoelen vaak het geval is.

Actieradius van de SupaChair

De opvouwbare elektrische rolstoel is uitgerust met 2x 12V 15Ah accu's wat goed is voor een actieradius van ongeveer 16,5 km bij een volle accu.  Dit is eenvoudig te verdubbelen met een extra accupakket die makkelijk te verwisselen is.

Snelheid van de SupaChair

De SupaChair heeft een maximale snelheid van 6,2 km/u die compleet instelbaar is met de draaiknop rond de joystick, zo kunt u eenvoudig de snelheid aanpassen als u bijvoorbeeld van binnen naar buiten rijd of andersom. De laagste snelheid die gereden kan worden is 1,5 km/u . 

Frame van de SupaChair

Het frame van de elektrische rolstoel is gemaakt van een speciaal vervaardigd aluminium dat licht maar oersterk is. Bij het ontwerp van de SupaChair is rekening gehouden dat men soms ergens tegen aan kan botsen en hierdoor is er voor gekozen het frame volledig van kunststof te onthouden zodat er niet snel iets kapot kan gaan aan de mee neem elektrische rolstoel en dat u niet voor hoge reparatiekosten komt te staan mocht u een keer een ongelukje hebben.

Zitting van de SupaChair

De zitting is 1 van de unieke onderdelen van de elektrische rolstoel SupaChair. Deze is geveerd onder de zitting iets wat u niet bij andere elektrische opvouwbare rolstoelen zult tegen komen en wat voor een hoog rijcomfort zorgt.  De zitting zelf is royaal en geeft een goede ondersteuning. De armleuningen zijn in de breedte en in de hoogte te stellen naar wens.

Meenemen van de SupaChair

De SupaChair is eenvoudig mee te nemen in delen, u heeft de mee neem elektrische rolstoel binnen 10 seconden in en uit elkaar. Zo kunt u de stoel verwijderen, het accupack eraf halen en de voetensteun inklappen. Zo heeft u een compact pakketje dat eenvoudig vervoerd kan worden. Tevens is de rug leuning van de stoel ook nog dubbel te klappen voor een nog compacter pakket. 

Kenmerken van de SupaChair

 • Voorzien van luchtbanden met een goede grip
 • Geveerde en goed ondersteunende zitting
 • Eenvoudig met een joystick te bedienen
 • Lichtgewicht mee neem elektrische rolstoel
 • Binnen 10 seconden in en uit elkaar te halen
 • Hoog rij en zit comfort
 • Makkelijk in gebruik
 • Instelbare snelheid
 • Verstelbare armleuningen
 • Zwaarste deel maar 16,5 kg
 • Voorzien van een vrijloop

Optie's voor de Supachair

Extra Accupack

 

Optioneel kunt u kiezen voor een extra accupack op de Supachair, hiervoor is een speciale houder aanwezig zodat u twee accu's pakketten kunt vervoeren zonder dat u hier hinder van heeft. U hoeft bij het overgaan op de andere accu dan alleen maar de stekker te verwisselen en kunt binnen 5 seconde weer verder. Een accupack kan ook los van de Supachair worden opgeladen met de meegeleverde verloopstekker. De accu's zijn lithium accu's en zijn dus erg licht van gewicht zodat u deze makkelijk kunt optillen en deze hebben een lange levensduur.

 

Duwwbeugels / Achterloopset

supachair met duwwbeugels

U kunt eenvoudig duwwbeugels achter de supachair plaatsen zodat deze rolstoel in de vrijloop ook gedrukt kan worden, of dat de joystick op de duwwbeugels wordt geplaatst zodat degene die er achterloopt de besturing doet en niet hard hoeft te drukken. De duwbeugels zijn eenvoudig te plaatsen in de achterzijde van de stoel. Als u ze even niet nodig heeft kunt u deze ook zo weer binnen enkele seconden verwijderen. 

 

Specificatie van de SupaChair

Bodemvrijheid : 50 mm

Lengte : 870 mm

Breedte : 600 mm

Zitbreedte : 410 mm

Zitdiepte : 400 mm

Hoogte rugleuning : 370 mm

Armsteunen breedte : 450 mm - 550 mm

Controller : Dynamic Linux LE

Maximale belasting : 125 kg

Totaal gewicht : 36,5 kg

Zwaarste onderdeel : 16,5 kg

Accu : 12 V 15Ah (lithium accu)

Maximale snelheid : 6,2 km/u

Helling : 9 graden

Banden : Lucht

Draaicirkel : 700 mm

Rem : Automatische magnetische rem 

 

 

 

 

 

SupaChair - Opvouwbare Elektrische Rolstoel

 

 

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »