Accu Sitgo Loopfiets

Bent u opzoek naar een extra of nieuwe accu voor uw Sitgo loopfiets ? Dan hebben wij een 10,5 Ah Lithium Accu. Deze accu is alleen geschikt voor de nieuwste modellen de Sitgo Classic en De Sitgo Ultimate met bouwjaar vanaf 2021.

Aantal:

Levertijd: Wordt verzonden binnen 1 tot 2 werkdagen

Beschrijving

Losse Accu tbv Sitgo Loopfiets

Bent u opzoek naar een extra of nieuwe accu voor uw Sitgo loopfiets ? Dan hebben wij een losse 10,5 Ah Lithium Accu. Deze accu is alleen geschikt voor de nieuwste modellen de Sitgo Classic en De Sitgo Ultimate met bouwjaar vanaf 2021. Heeft u een accu voor een ander type SItgo nodig ?

Actieradius per accu Sitgo Loopfiets

De Sitgo Ultimate en Classic elektrische loopfiets wordt standaard met een 10,5 Ah lithium Li-on accu geleverd waarmee u een bereik van circa 55 km heeft. Optioneel is deze uit te breiden met een extra 10,5 Ah accu voor een bereik van circa 100  km.

Let op : De berekening van het actieradius is gebaseerd op gebruik in stand 1, 2 of 3. In de hogere standen wordt het actieradius minder.

Als voorbeeld : Als u bijvoorbeeld bij een stoplicht weg rijd in de hoogste stand , stand 5 dan verbruikt de accu z’n 10 % meer dan als u weg rijd in stand 2 of 3. Het is dus verstandig pas over te schakelen naar een hogere stand als u al op snelheid bent en alleen op langere stukken.  Het voordeel van lithium is dat u deze ook tussendoor kunt opladen als u bijvoorbeeld een lunch gaat eten . De accu is gemakkelijk uitneembaar uit de accu bak zodat u deze op elk gewenste plaats kunt opladen. De accubak is beveiligd met een slot tegen diefstal, zodat de accu er niet ongewenst kan worden uitgenomen

Over de Sitgo Loopfiets Accu

De sitgo accu is gemakkelijk te verwijderen van de accubak achterop de bagagedrager van de Sitgo loopfiets. Zo is de accu ook makkelijk los op te laden en te verwisselen voor een extra actieradius als u onderweg bent. Door zijn compacte afmetingen en geringe gewicht is deze makkelijk in de fietstas te vervoeren.

Kenmerken
  • Geschikt voor de Sitgo Classic en Ultimate
  • Als vervanging voor de accu of als extra accu
  • 10.5 lithium accu
  • Eenvoudig te plaatsen in de accubak van de Sitgo
Specificaties
  • Merk: SitGo
  • Type: Accu 10.5 Ah
  • Geschikt Voor: Sitgo Classic vanaf 2019, Sitgo Ultimate vanaf 2019
  • Garantie: 6 Maanden

Accu Sitgo Loopfiets

Bent u opzoek naar een extra of nieuwe accu voor uw Sitgo loopfiets ? Dan hebben wij een 10,5 Ah Lithium Accu. Deze accu is alleen geschikt voor de nieuwste modellen de Sitgo Classic en De Sitgo Ultimate met bouwjaar vanaf 2021.

Aantal:

Levertijd: Wordt verzonden binnen 1 tot 2 werkdagen

Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.