Communicatie

Ruim assortiment in telefoons met grote toetsen en duidelijk geluid ! Senioren mobiele GSM telefoons, dect telefoons en vaste huis telefoons met makkelijke bediening
Toon meer

Goede bereikbaarheid met de communicatiemiddelen van de Totale Zorgwinkel

We willen graag allemaal goed bereikbaar zijn voor onze naasten. Met de communicatiemiddelen van de totale Zorgwinkel kunt u zich veilig voelen. Wij hebben een ruim assortiment seniorentelefoons, zowel draadloze versies als vaste telefoons en gsm's. Ook bieden wij telefoons met een persoonsalarmering. Met een enkele druk op de knop wordt uw verzoek om hulp direct verzonden naar degene waarvan u hulp nodig heeft.
Onder communicatie vallen ook digitale apparaten zoals een computer, een laptop of een tablet. Wij hebben computers die eenvoudig in gebruik zijn en waarbij u met een Sim Service Abonnement altijd hulp binnen handbereik heeft.

Vast of mobiel bellen met een senioren telefoon

Al onze senioren telefoons zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ze hebben grote toetsen en een aanpasbaar volume van de beltoon, wat ook prettig is voor slechthorenden. Vaste telefoons kunt u uitbreiden met een extra draadloze exemplaar. De vaste toestellen hebben fototoetsen. Wilt u iemand bellen dan hoeft u alleen op zijn foto te drukken en het nummer wordt automatisch gedraaid. Mobiele gsm-telefoons hebben evenals de vaste en draadloze exemplaren grote toetsen en zijn erg eenvoudig in gebruik.
Wij bieden daarnaast verschillende telefoonaccessoires waarmee u uw telefoon aan kunt passen of extra accu’s voor uw gsm.

Persoonsalarmering

Er zijn telefoontoestellen waarmee u gewoon kunt bellen, maar die u ook als persoonsalarmering kunt gebruiken. Deze telefoons hebben een extra zender. Dat kan zijn een polsband, een nekhanger met alarmknop of beiden. De telefoon wordt dusdanig ingesteld dat wanneer u op de noodknop drukt de telefoonnummers van de mensen waarvan u hulp nodig hebt automatisch worden gedraaid. Pas wanneer een van de ontvangers het alarm verbreekt, stopt de telefoon met draaien.
Een draadloze video deurintercom zorgt ervoor dat u via de afstandsbediening kunt zien wie er voor uw deur staat U kunt ook met deze persoon via deze afstandsbediening praten. Is de gast welkom, dan kunt u met een gerust hart de deur voor hem of haar openen.

De Medion tablet, laptop of computer voor ouderen

Het merk Medion maakt betrouwbare tablets, laptops en computers die bijzonder eenvoudig in gebruik zijn. De computers hebben grote iconen, zijn allemaal voorzien van luidsprekers en camera en zijn van goede kwaliteit. Bijzonder handig is de mogelijkheid om een Sim Service Abonnement af te sluiten waarbij u te allen tijde een beroep kunt doen op de helpdesk. Zowel bij vragen als problemen wordt u direct geholpen.

Klantenservice

Heeft u vragen over het verbeteren van uw bereikbaarheid of veiligheid dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Onze medewerkers adviseren u graag: telefoonnummer 0545-296 368. Mailen kan ook via [email protected]. In onze thuiszorgwinkel in Neede kunt u alle apparatuur uitgebreid bekijken en bespreken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »