Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Mobiele Seniorentelefoons

Een seniorentelefoon moet aan verschillende eisen voldoen. Dit geldt ook voor een smartphone senioren. Maar zoveel mensen, zoveel wensen. In ons assortiment hebben wij verschillende merken en modellen mobiele telefoons voor ouderen. Lees meer

7 resultaten

Een senioren gsm of senioren smartphone kopen

Een seniorentelefoon moet aan verschillende eisen voldoen. Dit geldt ook voor een smartphone senioren. Maar zoveel mensen, zoveel wensen. In ons assortiment hebben wij verschillende merken en modellen mobiele telefoons voor ouderen. Ze hebben allemaal als eigenschap dat ze eenvoudig in gebruik zijn en duidelijke toetsen hebben. Er zijn verschillende uitvoeringen, zoals de inklapbare versie of zelfs uitgevoerd als vaste telefoon.

Opzoek naar een andere telefoon voor ouderen ?

Uitgebreide informatie zorgt voor de juiste keuze van Uw mobiele seniorentelefoon

Een mobiel voor ouderen aanschaffen is best lastig. Wij adviseren u de omschrijvingen goed te lezen zodat u een duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden. Daarnaast is het afsluiten van een abonnement een belangrijk aandachtspunt.
Vindt u het lastig een keuze te maken, dan adviseren wij u graag. Aan de hand van uw wensen en eisen kunnen wij samen kijken naar de ideale telefoon. Elke smartphone voor ouderen heeft zijn eigen kenmerken. De ene is beter voor slechthorenden, de ander heeft een gratis helpdeskfunctie. Uiteraard geldt dit ook voor de keuze van de provider. In onze thuiszorgwinkel in Neede kunt u alle modellen bekijken.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Communicatie
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline