Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Boekenstandaard / Tablethouder

Een boekenstandaard of tablethouder is een makkelijk hulpmiddel om te lezen of bijvoorbeeld spelletjes te doen op uw tablet. Lees meer

4 resultaten

Boekenstandaard / Tablethouder

Een boekenstandaard of tablethouder is een makkelijk hulpmiddel om te lezen of bijvoorbeeld spelletjes te doen op uw tablet. Er zijn speciale tablethouders die u op schoot kunt gebruiken en deze kunt u vormen naar de ondergrond. Zo kunt ontspannen uw tablet gebruiken zonder dat u deze de hele tijd vast hoeft te houden.

Boekenstandaard / boekensteun

Een boekenstandaard / boekensteun gebruikt u tijdens het lezen van een boek zodat u hier met een rechte nek kunt lezen en niet de hele tijd voorover hangt. Deze wordt veel toegepast i.c.m. een tafelloep zodat recht door de loep kunt kijken en niet vanaf boven door de loep hoeft te kijken. Dit leest een stuk makkelijker en u heeft uw handen vrij om de loep te bewegen . Een grote tafelloep is dan makkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat u de tekst goed en helder kunt lezen. Ook tijdens het koken is een boekensteun heel makkelijk zodat het boek op de standaard makkelijk op de pagina van het recept kunt laten staan terwijl u kookt.

Tablethouder / Tabletpoef

Wij hebben speciale tablethouders die u op alle ondergronden kunt gebruiken. Zo kunt u deze bijvoorbeeld ook op schoot zetten als u in uw relax stoel zit. De tabletpoef is namelijk te vormen naar de ondergrond en zo heeft u uw handen vrij tijdens het gebruik van de tablet en hoeft u deze niet de hele tijd vast te houden. Dit maakt het gebruik van uw tablet veel meer ontspannen en prettiger. Ook kunt u een tabletsteun zoals de bookseat neerzetten op tafel, in bed of bij gebruik in de keuken. De bookseat tablethouder is in vele kleuren leverbaar en heeft een moderne vormgeving. Deze tablet poef is zeer licht en voor iedereen te verplaatsen en op te pakken zodat u deze op alle plekken in het huis kunt gebruiken.

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline