Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Aantrekhulp(en)

Gaat het aan- en uittrekken van kousen, kleding of schoeisel wat moeizaam? Bij de Totale Zorgwinkel hebben we een breed aanbod aan hulpmiddelen die u hierbij kunnen helpen. Lees meer

Hulpmiddelen bij het aan- en uitkleden

Gaat het aan- en uittrekken van kousen, kleding of schoeisel wat moeizaam? Bij de Totale Zorgwinkel hebben we een breed aanbod aan hulpmiddelen die u hierbij kunnen helpen.

Bekijk ons overzicht in aantrekhulpen

Aantrekhulp steunkousen en sokken aantrekhulp

Voor het aan- en uittrekken van steunkousen zijn er verschillende hulpmiddelen die het eenvoudig en makkelijk maken. De Doff N’Donner bijvoorbeeld. Deze aantrekhulp voor steunkousen is een van de beste uitvindingen van de laatste tijd. Met dit hulpmiddel trekt u met gemak uw compressiekousen, zowel met open of met gesloten teen, aan en uit. Een andere aantrekhulp steunkous is de Easy Slide aantrekhulp van Arion. Deze Easy Slide steunkousen aantrekhulp vraagt om minimale belasting van patiënt en zorgverlener. Bekijkt u vooral de mogelijkheden van een steunkous aantrekhulp op onze website.
Ook voor een kousen aantrekhulp vindt u verschillende mogelijkheden.

Probleemloos uw schoenen en jas aantrekken

Met de elastische schoenveters van Able2 verandert uw veterschoen in een instapschoen. De elastische krulveters van dit merk maken strikken overbodig. Wij bieden diverse schoenlepels met stelen van verschillende lengtes, zodat u zich niet hoeft te bukken.
Ook voor hulpmiddelen voor het aan- en uitrekken van kleding bent u bij ons aan het goede adres. Zo is er een aankleedstok om u jas aan te trekken of een knopenhaak om knopen dicht te doen.

Over de Categorie Hulpmiddelen

Een hulpmiddel is een vrij ruime term en hier valt veel onder . Daarom hebben wij de categorie voor u opgedeeld in verschillende sub categorieën zodat u doelgerichter naar divers producten en hulpmiddelen kunt zoeken. Hieronder vind u de verschillende categorieën in de hoofd categorie

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline