Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Schrijven & Knippen

Als u last heeft van artrose of reumatische handen dan wordt het schrijven en handwerken met een schaar er vaak niet makkelijker op . Gelukkig zijn er hulpmiddelen voor het schrijven en knippen zodat het voor u zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Lees meer

8 resultaten

Hulpmiddelen voor Schrijven & Knippen

Als u last heeft van artrose of reumatische handen dan wordt het schrijven en handwerken met een schaar er vaak niet makkelijker op . Gelukkig zijn er hulpmiddelen voor het schrijven en knippen zodat het voor u zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Reumapen of Ringpen

Een reumapen of ringpen is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben om de pen vast te houden en zo lastig kunnen schrijven. Een reumapen is speciaal ontwikkeld zodat u deze beter met een goede grip kunt vasthouden en zo kunt blijven schrijven. Een ringpen schuift u om uw ringvinger zodat deze extra ondersteunt is tijdens het schrijven en u voldoende steun geeft om zelfstandig te schrijven zonder dat u hier veel moeite voor hoeft te doen.

Penverdikkers

Wilt u graag uw eigen pennen of potloden gebruiken dan kunt u ook gebruik maken van voorgevormde penverdikkers, deze zorgen ervoor dat u de pen makkelijk kunt vastpakken en kunt u wisselen van pen wanneer u wilt. Zo heeft u altijd een goede grip tijdens het schrijven en zijn deze makkelijk mee te nemen.

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline