Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Mobiliteit betekent vrijheid

Zonder mobiliteit worden wij afhankelijk van anderen. Dat is iets wat niemand wil. En gelukkig is dit in de meeste gevallen ook niet nodig. De Totale Zorgwinkel heeft talloze hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u zich vrij kunt verplaatsen.

Enorme keuze aan mobiliteits hulpmiddelen

Wij hebben een groot assortiment aan rollators voor verschillende doeleinden. Op deze website vindt u ook Informatie over gebruik, onderhoud en dergelijke. Ook voor scootmobielen bieden wij volop keuze. U kunt een scootmobiel niet alleen bij ons kopen, maar ook leasen. Daarnaast hebben wij een wisselend aanbod aan tweedehandse scootmobielen. Bent u op zoek naar een rolstoel, dan hebben wij lichtgewicht, opvouwbare en elektrische rolstoelen in alle prijsklassen. De Joyrider en Splitrider rolstoel zijn een klasse apart: licht in gewicht, opvouwbaar én elektrisch. Zoekt een loopfiets, driewielfiets of duofiets, bezoek dan onze pagina (loop)fietsen.

Je kan bij ons onder andere terecht voor:

 

Specialist Lichtgewicht Opvouwbare Rolstoelen

Zoekt u een lichte opvouwbare elektrische rolstoel ? Maak dan kennis met de Splitrider rolstoel, met slechts 12 kg tilgewicht is dit de aller lichtste die er op de markt te krijgen is en is deze binnen enkele seconden te splitsen en op te vouwen. Buiten deze unieke elektrische reis rolstoel hebben wij altijd veel verschillende modellen staan , voor iedereen wat wils. Elk lichaam en mens is anders dus vaak door te proberen en voelen kunt u een juiste afweging maken over welke elektrische opvouwbare rolstoel het beste bij u past. De meest verkochte modellen zijn de e-Ability Splitrider , Smart Chair Travel en e-Ability Joyrider. Buiten deze 3 hebben wij ook nog een XL opvouwbare elektrische rolstoel die een maximale belasting van maar liefst 160 kg heeft.

Blijf in beweging!

Ook met eenvoudige hulpmiddelen als een wandelstok of krukken kunt u mobiel blijven. Is bewegen een doel op zich, dan bieden wij trainingsmiddelen voor specifieke spiergroepen. Van een eenvoudige handknijper voor het versterken van grijpkracht tot fietstrainers voor het versterken van de spieren. Een verband schoen en medische schoen kan u hierbij helpen

Traplift

Bent u toe aan een traplift ? Ook hier kunnen we u bij helpen , bekijk onze pagina over verschillende trapliften en welke mogelijkheden er zijn.

Accessoires en bandages

Naast de vele accessoires voor uw rollator, scootmobiel of rolstoel, bieden wij ook hulpmiddelen voor transfer. Deze hulpmiddelen helpen u zichzelf makkelijker en veiliger te verplaatsen. Trolleys zijn ideaal om uw boodschappen in mee te nemen en ontbreken dan ook niet in ons assortiment.

Heeft u extra ondersteuning of bescherming voor een bepaald lichaamsdeel nodig, bezoek dan onze pagina brace en bandages.

Klantenservice

Bent u op zoek naar een bepaald product en kunt u deze niet op onze website vinden, belt u dan met onze klantenservice op nummer 0545-296 368. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline