Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Betrouwbare scootmobiel kopen

Heeft u last van beperkte mobiliteit of bent u vaak afhankelijk van anderen? Met een scootmobiel krijgt u uw bewegingsvrijheid terug. Wij leveren scootmobielen door heel Nederland. Ook de verzekering, pechhulp en onderhoud aan huis kunnen wij voor u regelen. Een scootmobiel kopen doet u onbezorgd en met persoonlijke aandacht bij de Totale Zorgwinkel!

Welke scootmobiel past bij u?

Wilt u een scootmobiel kopen? Er zijn verschillende soorten scootmobielen. Maar hoe bepaalt u welke scootmobiel er het best bij u past? Allereerst is het belangrijk dat wij weten hoe ver u wilt kunnen rijden met de scootmobiel. En met welke snelheid u wilt rijden. Wilt u een vast model, een kleine scootmobiel , de Scoozy  type C of een opvouwbare scootmobiel die u mee kunt nemen of liever een 2e hands scootmobiel ? Allemaal dingen waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een scootmobiel. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de merken en modellen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd op basis van jarenlange ervaring. Betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding staan bij ons hoog in het vaandel. Aan de hand van welke scootmobiel u graag zou willen kijken wij welke scootmobiel accu hier standaard ingaat en hier optioneel nog een grotere in kan die voor meer actieradius zorgt.

U kunt bij ons terecht voor :

Zoekt u naar diverse scootmobiel accessoires ? Dan hebben wij deze ook ruim op voorraad zowel online als in onze showroom . U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een wandelstokhouder, een houder voor de rollator of rolstoel maar ook een scootmobiel koffer of rugleuningtas. Voor de winter zijn er veel oplossingen voor de warmte zoals beenkleden en scootmobiel poncho’s.

Scootmobiel leasen

U kunt bij ons niet alleen een scootmobiel kopen, maar ook leasen voor een periode van 2, 3 of 4 jaar, afhankelijk van uw wensen. Onder het menu “over ons” kunt u alle informatie vinden over het leasen van een scootmobiel. Heeft u een exemplaar gevonden op de website die u wilt leasen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ook het huren van een scootmobiel is mogelijk. Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u alles over de actuele huurprijzen  en voorwaarden.

Bent u geïnteresseerd in een 2e hands scootmobiel? Op de pagina 2e hands scootmobiel bieden wij een wisselend aanbod aan gebruikte scootmobielen.

Proefrit bij u thuis met verschillende scootmobielen

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze thuiszorgwinkel in Neede te komen, dan komen wij gewoon naar ú. Wij kunnen met maximaal 3 scootmobielen bij u thuis komen. Deze kunt u dan onder onze begeleiding uitgebreid uitproberen in uw eigen vertrouwde omgeving. Woont u in de Achterhoek of in Twente, dan is zo’n demonstratie geheel gratis. Overigens demonstreren en leveren wij in heel Nederland. Voor meer informatie of het maken van een afspraak aan huis kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Accessoires Op Uw Scootmobiel Om Mee Te Nemen

Soms is het makkelijk om uw rollator, wandelstok of elleboogkrukken mee te nemen op uw scootmobiel, zo kunt u vaak het laatste stukje na de deur lopen of helpt het u bij het opstaan uit de scootmobiel. Een rollator wordt vaak met een speciale rollator houder vervoerd op de scootmobiel die aan de achterzijde van de scootmobiel hangt. Hier past ook een looprek of boodschappentrolley op . Een stokhouder wordt vaak ook aan de achterzijde geplaatst zodat u hier de wandelstok in kwijt kunt. Deze is vaak geschikt voor elleboogkrukken en wandelstokken. Een rolstoel is geen optie om mee te nemen aangezien dit vaak net te groot is en te zwaar voor de gebruiker om te tillen. Een ander optie om u te vervoeren als u nog niet aan een scootmobiel toe bent is een elektrische loopfiets , deze heeft het uiterlijk van een normale fiets maar geeft u optimale stabiliteit.

Blij In Beweging Bij Gebruik Van Een Scootmobiel

Wanneer u een scootmobiel nodig heeft om veilig erop uit te gaan is het belangrijk wel zo veel mogelijk te blijven bewegen en de spieren bezig en soepel te houden. Nu hoeft u niet meteen hele dagen naar de sportschool maar bijvoorbeeld 2x per dag 5 minuten op een hometrainer helpt al heel veel. Als u eventueel pijnklachten heeft tijdens het bewegen zou u nog kunnen proberen dit met een verbandschoen, medische schoen of brace te doen zodat u dit kunt blijven doen. Er zijn verschillende manieren om te blijven bewegen en trainen ook met een kleine fietstrainer bijvoorbeeld. Ook zijn er de nodige transfer hulpmiddelen om u op of uit de scootmobiel te krijgen en die u helpen om bijvoorbeeld op een trainingsapparaat te komen.  Heeft ook moeite met traplopen ? Kijken dan ook eens bij onze trapliften en wat wij voor u kunnen doen.

Opzoek naar een ander hulpmiddel in mobiliteit ?

Klantenservice

Bent u opzoek naar een bepaald type scootmobiel en kunt u deze op onze website niet vinden? Neemt u dan contact op met de klantenservice op telefoon 0545-296368 of e-mail naar info@totalezorgwinkel.nl. Wij kunnen praktisch elk merk en model leveren. Zoekt u een ander mobiliteits hulpmiddel dan kunt u deze vinden onder de hoofd categorie Mobiliteit

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline