Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Sleutelkluis

Een sleutelkluis is een beveiligde kleine kluis met een cijfer of drukcode zodat de thuiszorg of mantelzorger makkelijk met een vooraf afgesproken code uw huis binnen kan of zorg te geven of bij calamiteiten . Lees meer

6 resultaten

Wat is een sleutelkluis?

Een sleutelkluis is een beveiligde kleine kluis met een cijfer of drukcode zodat de thuiszorg of mantelzorger makkelijk met een vooraf afgesproken code uw huis binnen kan of zorg te geven of bij calamiteiten . Een sleutelkluis wordt met schroeven in de muur geboord zodat deze stevig bevestigd zit en er niet zomaar afgehaald kan worden. De kluis is alleen te openen met een unieke code die u zelf kunt instellen.

Waar bevestig je een sleutelkluis ?

Het beste is om een sleutelkluis uit het zicht te bevestigen. Deze is wel beveiligd met een toeganscode maar voor de veiligheid is het beter om deze op een plek te hangen die alleen de gebruiker van de kluis weet en niet meteen voor iedereen opvalt.

Welke sleutelkluis is de beste ?

Een sleutelkluis met een SKG keurmerk is politie gekeurd en zijn hiermee de veiligste sleutelkluizen op de markt verkrijgbaar . Deze zijn officieel getest en hebben hier voor het SKG keurmerk gekregen. De PUCK sleutelkluis is voorzien van een SKG politie keurmerk en is de beste en veiligste sleutelkluis verkrijgbaar op de markt. Andere veilige en bekende merken zijn de sleutelkluizen van Masterlock. Deze sleutelkluizen hebben geen SKG keurmerk maar zijn wel veilig en betrouwbaar . Ook zijn deze vaak voordeliger in aanschaf dan een sleutelkluis met een politiekeurmerk .

Hoe veilig is een Masterlock sleutelkluis ?

De Masterlock sleutelkluis is zeer betrouwbaar en ontwikkeld voor intensief gebruik. Deze sleutelkluizen hebben een keurmerk gekregen van de stichting kwaliteit gevelbouw. Dit keurmerk hebben ze gekregen door de veiligheid en kwaliteit van hun sleutelkluizen. Masterlock heeft verschillende soorten sleutelkluizen op de markt gebracht die te openen zijn met een eigen in te stellen code. Deze zijn met drukknoppen of draaiwieltjes verkrijgbaar. Ook zit er verschil in grootte van de sleutelkluis. De Masterlock sleutelkluizen hebben een onopvallende kleur die beschut geplaatst kan worden.

Waar koop ik een sleutelkluis ?

U kunt een sleutelkluis bij kopen in de showroom aan de Russchemorsweg 38 in Neede of eenvoudig online bestellen via onze website. Deze wordt dan voor 13.00 besteld , dezelfde dag verzonden met PostNL.

Kaartkluis – Invalide parkeerkaart kluis

Met een kaartkluis voor uw invalide parkeer kaart kunt u deze veilig en zichtbaar vergrendelen in uw auto. Zo voorkomt u diefstal van uw invalide parkeerkaart en zit deze veilig geborgen in uw auto. Een nieuwe invalide parkeerkaart aanvragen is een langdurig project en aangezien deze veel gestolen worden is het goed deze te beveiligen als u deze zichtbaar in de auto heeft liggen. Veel gemeentes verplicht u al een kaartkluis te gebruiken voor uw invalide parkeerkaart.

Al onze Hulpmiddelen

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline