Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Keuken / Huishoudelijke hulpmiddelen

Zelfstandig blijven functioneren willen we allemaal. Met hulpmiddelen voor in de keuken of voor het huishouden is dat goed haalbaar. De Totale Zorgwinkel heeft een keur aan artikelen die slim en eenvoudig in gebruik zijn. Lees meer

33 resultaten

Keuken en andere huishoudelijke hulpmiddelen

Zelfstandig blijven functioneren willen we allemaal. Met hulpmiddelen voor in de keuken of voor het huishouden is dat goed haalbaar. De Totale Zorgwinkel heeft een keur aan artikelen die slim en eenvoudig in gebruik zijn.

Handige hulpmiddelen keuken

Wij hebben diverse ergonomische hulpmiddelen keuken, zoals diverse soorten borden en snijplanken die voorkomen dat uw maaltijd of boterham weg kan glijden. In combinatie met het bestek dat u kan buigen naar uw handen en antislip dienbladen en placemats wordt eten weer een leuke en vooral lekkere activiteit.
Het openen van potten, flessen en pakken vraagt nogal wat kracht. Maar niet met onze openers die, al dan niet elektrisch, dit klusje zo voor u klaren. Een aangepast, ergonomisch mes, een kaasschaaf of dunschiller voorkomt dat u zich kan snijden.
De elektrische kookplaat van Rommelsbacher schakelt zichzelf na 15 minuten uit. Met slechts 1 stand kunt u de enkele of dubbele kookplaat bedienen. Uniek is de automatische garde, die soepen en sauzen automatisch doorroert. De garde werkt op batterijen.
Genoemde hulpmiddelen voor ouderen in de keuken zijn allemaal in onze thuiswinkel op voorraad.

Hulpmiddelen in de huishouding

Vooral de kleine klusjes doen we het liefst zelf. Heeft u last van krachtverlies in uw handen, bijvoorbeeld door reuma, dan zijn er speciale wasknijpers waarmee u met minimale druk uw was op kan hangen. Ook voor het uitwringen van werkdoekjes is er zo’n handig hulpmiddel: de Able2 handwringer. Deze zijn er ook met emmer. De handveger met blik en een lange steel zorgt ervoor dat u niet hoeft te bukken. Ook de grijper pakt spullen van de grond zonder te bukken. Een aangepaste keukenschaar opent zichzelf en is handig bij talloze klussen.

Compleet Aantal Hulpmiddelen Voor Thuis

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline