Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Haarwasbak ( Opblaasbaar )

Een haarwasbak voor thuis is ideaal om uw haren te laten wassen in bed of bijvoorbeeld uw stoel of rolstoel. Zo houd u uw haren fris ook al lukt het zelf niet meer om onder de douche te komen. Lees meer

2 resultaten

Haarwasbak ( Opblaasbaar )

Een haarwasbak voor thuis is ideaal om uw haren te laten wassen in bed of bijvoorbeeld uw stoel of rolstoel. Zo houd u uw haren fris ook al lukt het zelf niet meer om onder de douche te komen. Een opblaasbare haarwasbak wordt gebruikt bij mensen die bedlegerig zijn of moeite hebben om uit bed te komen. De haarwasbak  is waterdicht en is voorzien van een afvoer zodat het water na gebruik in bijvoorbeeld een emmer kunt laten lopen. De haarwasbak zelf is gemaakt van lichtgewicht materiaal dat eenvoudig te reinigen is.

Haarwasbak rolstoel

Een haarwasbak voor een rolstoel gebruiker of keukenstoel is ideaal om uw haren te wassen in de buurt van een was bak. Zo kunt u het overtollige water meteen in de wasbak laten lopen en heeft u meteen water bij de hand voor het wassen. Dit kunt u doen door een douchekop aan te sluiten op de kraan of gewoon met een maatbeker die u vult met water. De harde haarwasbak heeft veel ruimte om ook lange haren op uit te leggen en te wassen.

Ontdek al onze hulpmiddelen voor Douche & Toilet

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline