Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Douchekrukjes / Douchezittingen

Al onze douchekrukjes zijn getest op veiligheid en comfort en hebben een maximaal gebruikersgewicht wat getest en gegarandeerd is. Dit verschilt per douchekruk. Er is erg gelet op het gebruik van de juiste antislip doppen onder de douchekruk zodat de veiligheid gewaarborgd is en de douchezitting niet kan gaan glijden Lees meer

Douchekrukjes / Douchezittingen

Een douchekruk zorgt voor meer zelfstandigheid en veiligheid tijdens het douchen. Voor sommige mensen helpt dit zelfstandig te blijven, voor andere mensen is een douchekruk fijn zodat ze ze stabiel zitten en beter geholpen kunnen worden tijdens het douchen door de thuiszorg. Buiten de douchekrukjes hebben wij veel hulpmiddelen die speciaal voor de douche en toilet ontwikkeld zijn. Wilt u liever een douchestoel of gaat u liever in Bad ? Dan zijn hier ook passende oplossingen voor.

Een douchekruk of douchezitting kopen

Al onze douchekrukjes zijn getest op veiligheid en comfort en hebben een maximaal gebruikersgewicht wat getest en gegarandeerd is. Dit verschilt per douchekruk. Er is erg gelet op het gebruik van de juiste antislip doppen onder de douchekruk zodat de veiligheid gewaarborgd is en de douchezitting niet kan gaan glijden bij het maken van een transfer. Ook is er goed gelet op de hoogte verstelling zodat u de douchekruk altijd op de juiste hoogte kunt instellen. Wij hebben in ons assortiment alleen douchekrukken van gerenommeerde merken die hun betrouwbaarheid hebben bewezen. Een douchekruk wordt vaak aangeschaft in combinatie met een wandbeugel of douchebeugel zodat u veilig een transfer kunt maken met de nodige hou vast. Heeft u moeite met bukken en strekken dan is een badspons op lange steel of een tenenwasser een uitkomst deze vind u in douche en toilet toe behoren

Douchekruk voor meerdere doeleinden

Het voordeel van een losse douchekruk is dat deze licht en makkelijk te verplaatsen is. Zo kunt u deze niet alleen in bad of onder de douche gebruiken, maar kan deze ook bijvoorbeeld voor de wastafel worden gebruikt of als hulp bij het aankleden. Gaat u op reis? Dan is een opvouwbare douchekruk misschien wel geschikt voor u.

Kijk ook eens bij onze urinalen of toiletverhogers die het leven een stuk makkelijker kunnen maken.

 

Vragen over een douchekruk

Heeft u nog vragen over een douchekruk of wilt u graag advies over welke douchekruk of toiletstoel het beste bij u past? Dan kunt u tijdens openingstijden altijd contact opnemen met 0545-296 368 of mailen met info@totalezorgwinkel.nl. Onze klantenservice zal u dan voorzien van een juist advies.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline