Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Douchekruk Etac

Een douchekruk Etac staat garant voor kwaliteit en een hoog comfort. Etac is een fabrikant van hoogwaardige hulpmiddelen die producten ontwikkelen met het oog op de gebruiker. Lees meer

7 resultaten

Douchekruk Etac

Een douchekruk Etac staat garant voor kwaliteit en een hoog comfort. Etac is een fabrikant van hoogwaardige hulpmiddelen die producten ontwikkelen met het oog op de gebruiker. De douchekrukken hebben een water aflopende zitting die niet knelt in de knieholte . De losse douchekruk van Etac is voorzien van flexibele antislip doppen die zich aanpassen aan de ondergrond zodat deze altijd veilig en stabiel staat. Tevens is deze in hoogte verstelbaar en heeft deze een ruim zitvlak met een maximale belasting van maar liefst 150 kg. Veranderd uw situatie ? Dan is het mogelijk dat u later de douchekruk Etac nog kunt ombouwen naar een douchestoel door de armleuningen en rugleuning los bij te bestellen , 1 van beide is ook een mogelijkheid. Wel net zo fijn aangezien u niet in de toekomst kunt kijken en niet meteen al meer hoeft aan te schaffen dan nodig is.

Douchekruk Etac aan de muur

Ook heeft Etac een douchekruk aan de muur ontwikkeld die zeer stevig en dun is. Dit is opgeklapt aan de muur 1 van de dunste modellen verkrijgbaar. Zo kunnen ook andere personen gebruik van de douche maken zonder dat de douchekruk aan de muur in de weg zit. De doouchekruk van Etac is standaard uitgevoerd met opklapbare armleuningen die u helpen met opstaan en een veilige transfer te doen vanaf de douchekruk. De modern weergegeven douchekruk is optioneel nog uit te breiden met een rugleuning en potenset mocht de muur niet voldoende stevig zijn voor de plaatsing.

Andere merken douchekrukken en douchezittingen

Bekijk ons gehele assortiment douchekrukken :

 

Terug naar Douchekrukjes / Douchekruk
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline