Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Zitcomfort

Hier vind u ons overzicht van hulpmiddelen in zitcomfort, van sta-op stoelen, eetkamerstoelen, rugkussens of rolstoel zitkussen. Zowel online als in de showroom beschikbaar. Lees meer

Comfortabele sta op stoel en relaxstoel

Lekker kunnen zitten in je eigen stoel; dat willen we allemaal. Maar naarmate wij ouder worden, worden onze spieren strammer en kan gaan zitten en weer opstaan lastig worden. Bij de Totale Zorgwinkel weten wij precies hoe wij u kunnen helpen. Wij bieden sta op stoelen en relaxstoelen waarin u ook heerlijk kunt ontspannen en prettige eetkamerstoelen met ondersteunende zittingen. Onze rugkussens en zitkussens zorgen voor extra steun in uw stoel of bank. Daarnaast bieden wij talloze zithulp en stahulp middelen voor het creëren van een fijne zitplaats.

Sta op stoelen en relax stoelen

Een sta op stoel of relaxstoel is uniek in zijn soort; deze wordt naadloos op uw lichaam aangemeten. Zo’n stoel op maat garandeert een fijne houding en een hoog zitcomfort. U kunt kiezen uit vele kleuren en verschillende stoffen zoals volume stof, mitra stof of incontinentie stof. Liever een leren stoel? Ook hier bieden wij verschillende mogelijkheden.
Bent u geïnteresseerd in een sta op stoel of relaxstoel, maar bent u niet in staat onze thuiszorgwinkel in Neede te bezoeken en woont u in de regio Achterhoek en Twente, dan komen wij gewoon met enkele stoelen bij u thuis. Onderaan deze pagina vindt u de plaatsen die wij gratis bezoeken, zodat u een sta op stoel geheel vrijblijvend thuis uit kan proberen of kan laten inmeten. Dit doen wij eventueel ook met onze mobiliteit hulpmiddelen zoals scootmobielen en elektrische rolstoelen of van Raam fietsen. U kunt bij het demonstratie formulier of een email naar de klantenservice een proefrit in een scootmobiel of rolstoel aanvragen of kiezen voor een inmeting van een sta-op stoel aan huis.

Regelmatig bieden wij tweedehands sta op stoelen aan die door ons technisch nagekeken en gereinigd zijn. Deze stoelen zijn keurig onderhouden en nooit ouder dan 5 jaar.

Eetkamerstoelen

Onze eetkamerstoelen zijn op goede hoogte en de rug is in de juiste stand afgesteld. De stoelen kunnen in vele soorten stoffen en in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Het frame van de stoel bestaat uit licht of donker eiken. De bijpassende eiken tafel is ideaal als u gasten krijgt. U kunt de tafel namelijk makkelijk in- en uitschuiven voor extra ruimte.

Zitkussens en rugkussens

Een extra steuntje in de rug, een prettige zithouding of het ontlasten van bijvoorbeeld uw stuit is eenvoudig te bereiken met een ergonomisch zitkussen of een orthopedisch zitkussen. Bij de Totale Zorgwinkel bieden wij een uitgebreid assortiment kussens van verschillende materialen en voor diverse doeleinden. De kussens zijn niet alleen geschikt voor gebruik in huis, maar u kunt ze ook gebruiken in de auto, op kantoor of meenemen bij een uitstapje.

Zithulpen en stahulpen

Moeite met opstaan of gaan zitten? Wij bieden verschillende hulpmiddelen om u hierbij te helpen. Er zijn zithulpen en stahulpen die u in vrijwel elke stoel kunt plaatsen, maar ook makkelijk kunt meenemen. Uiteraard hebben wij ook stoelverhogers in ons assortiment. Met een verstelbare trippelstoel kunt u zich gemakkelijk en vrij door het huis bewegen. Een stoeltafel zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik heeft.

Sta op stoel/relaxstoel aan huis

Informeer naar de mogelijkheden voor het aanmeten van een sta-op stoel aan huis bij onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Oplossingen en hulpmiddelen zitcomfort

 

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!