Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Zitkussens en rugkussens

Heeft u een zitkussen nodig om uw zitvlak te ontlasten door een doorligwond? Of heeft u bijvoorbeeld rugproblemen of last van uw stuit? Wij hebben een ruim assortiment ergonomische en orthopedische zitkussens, speciaal voor medische doeleinden. Lees meer

Ergonomische zitkussens en rugkussens

Heeft u een zitkussen nodig om uw zitvlak te ontlasten door een doorligwond? Of heeft u bijvoorbeeld rugproblemen of last van uw stuit? U wilt nog geen nieuwe sta-op stoel ?Wij hebben een ruim assortiment ergonomische en orthopedische zitkussens, speciaal voor medische doeleinden. Deze zitkussens dragen bij aan genezing en zorgen voor een hoog zitcomfort. Heeft uw wervelkolom extra steun nodig? Ons rugkussen bank en rugkussen bed brengen uw rug in de meest natuurlijke houding, waardoor uw wervels niet overbelast worden. Dit alles om het hoogst mogelijke zitcomfort te bereiken.

Zitkussens voor vele doeleinden

Door ons uitgebreide assortiment aan zitkussens, bieden wij voor elk zitprobleem een oplossing. Zitkussen voor de scootmobiel, bank, het bed of de stoel nodig, dan helpen wij u graag verder.

Het verschil tussen de kussens zit onder andere in de materialen met hun eigen specifieke eigenschappen. Een gel zitkussen, traagschuimkussen, foamkussen, luchtkussen of  koudschuimkussen verdeelt de druk over het gehele zitvlak. Heeft u een doorligwond, of wilt u deze juist voorkomen, dan kunt u kiezen voor een anti decubitus zitkussen dat drukverlagend werkt. Een aanrader is het Roho kussen. Het antidecubitus kussen van dit merk wordt het meest verkocht. Wel is het goed om naar de dikte van een rolstoel kussen te kijken zodat u niet helemaal uit verhouding komt te zitten en u nog steeds de juiste rugsteun heeft en deze niet te laag komt te zitten. Met onze elektrische rolstoelen gebruiken we daarom vaak het ventistit kussen wat zeer dun en ademend is .

Defa rugkussens en Defa zitkussens

Van het merk Defa hebben wij draaikussens in ons assortiment, waarbij u makkelijk kunt draaien zonder uw rug te belasten. De wig-zitkussens van Defa zorgen ervoor dat u automatisch een goede zitpositie aanneemt.
De verschillende lumbaalkussens en lendekussens ondersteunen uw rug in elke stoel. Alle kussens zijn voorzien van een antislip laag, zodat u niet van de stoel kunt glijden.
De handzame Defa kussens zijn ook uitermate geschikt voor in de auto of op kantoor.

Het Theraline hoefijzerkussen

In ons ruime assortiment kussens vindt u ook het Theraline hoefijzerkussen. Dit kussen is voor multifunctioneel gebruik. Het helpt u bij een fijne houding in bed of voor ontspanning. Het hoefijzerkussen past zich volledig aan uw lichaam aan. Dit kussen wordt ook wel voedingskussen genoemd, omdat deze ook uitermate geschikt is voor ondersteuning bij het geven van borstvoeding.

Zitoplossingen

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368 of ons mailen via info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline