Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Stoelverhogers

Heeft u moeite met opstaan en wilt u een kleine hulp dan is het eenvoudig een verhoger onder uw stoel (en ) te plaatsen . Met deze stoelverhogers kunt u net iets makkelijker uit de knieën komen en belast zo minder uw handen en polsen en hoeft niet alle kracht uit uw armen te gebruiken om op te staan of te gaan zitten. Lees meer

3 resultaten

Stoelverhogers

Heeft u moeite met opstaan en wilt u een kleine hulp dan is het eenvoudig een verhoger onder uw stoel (en ) te plaatsen . Met deze stoelverhogers kunt u net iets makkelijker uit de knieën komen en belast zo minder uw handen en polsen en hoeft niet alle kracht uit uw armen te gebruiken om op te staan of te gaan zitten. Een stoelverhoger wordt vaak toegepast op eetkamerstoelen, hiervoor zijn ook speciale uitvoeringen voor senioren. Deze senioren eetkamerstoelen hebben vaak al een aangepaste rugleuning zodat hier geen extra zitkussen of rugleuningkussen in hoeft te worden gedaan.

Verschillende Hoogtes Stoelverhogers

Doordat iedereen anders is en elke stoel weer een andere zithoogte heeft zijn de stoelverhogers ook in verschillende maten verkrijgbaar zodat deze goed aansluiten op uw behoefte. De meest voorkomende verhoging zijn : 7 / 9 / 14 cm . De verhogers van 25 cm worden vaak toegepast op bedden. Ook de kleinere afmetingen kunnen ook goed voor het verhogen van bedden gebruikt worden.

Verschil In Materialen Stoelverhoger

Stoelverhogers zijn er in verschillende uitvoeringen gemaakt van verschillende materialen en maximale gebruikers gewichten. De meeste verhogers zijn gemaakt van kunststof en kunnen gezamenlijk een gewicht van 150 kg dragen. Heeft u een stoel wat meer in het zicht staan dan wilt u misschien wel een iets luxere uitvoering van de verhoging en is het mooier om stoelverhogers van Bamboo eronder te plaatsen. Deze zijn extreem sterk en geven een luxe warme uitstraling onder uw stoel en zijn meer huiselijker. Deze verhogers kunnen gezamenlijk en maximaal gewicht van 380 kg dragen.

Graag toch een sta-op stoel, eetkamerstoel of rugkussen ?

Terug naar Zitcomfort
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline