Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Stoelverhogers

Heeft u moeite met opstaan en wilt u een kleine hulp dan is het eenvoudig een verhoger onder uw stoel (en ) te plaatsen . Met deze stoelverhogers kunt u net iets makkelijker uit de knieën komen en belast zo minder uw handen en polsen en hoeft niet alle kracht uit uw armen te gebruiken om op te staan of te gaan zitten.  Lees meer

1 resultaat

Stoelverhogers

Heeft u moeite met opstaan en wilt u een kleine hulp dan is het eenvoudig een verhoger onder uw stoel (en ) te plaatsen . Met deze stoelverhogers kunt u net iets makkelijker uit de knieën komen en belast zo minder uw handen en polsen en hoeft niet alle kracht uit uw armen te gebruiken om op te staan of te gaan zitten.

Verschillende Hoogtes Stoelverhogers

Doordat iedreen anders is en elke stoel weer een andere zithoogte heeft zijn de stoelverhogers ook in verschillende maten verkrijgbaar zodat deze goed aansluiten op uw behoefte. De meest voorkomende verhoging zijn : 7 / 9 / 14 cm . Dre verhogers van 25 cm worden vaak toegepast op bedden. Ook de kleinere afmetingen kunnen ook goed voor het verhogen van bedden gebruikt worden.

Verschil In Materialen Stoelverhoger

Stoelverhogers zijn er in verschillende uitvoeringen gemaakt van verschillende materialen en maximale gebruikers gewichten. De meeste verhogers zijn gemaakt van kunststof en kunnen gezamenlijk een gewicht van 150 kg dragen. Heeft u een stoel wat meer in het zicht staan dan wilt u misschien wel een iets luxere uitvoering van de verhoging en is het mooier om stoelverhogers van Bamboo eronder te plaatsen. Deze zijn extreem sterk en geven een luxe warme uitstraling onder uw stoel en zijn meer huiselijker. Deze verhogers kunnen gezamenlijk en maximaal gewicht van 380 kg dragen.

Stoelverhogers

Terug naar Zitcomfort
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline