Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Senioren Eetkamerstoelen + Tafels

Naarmate u ouder wordt, is prettig en veilig zitten steeds belangrijker. Een stevige stoel op de juiste hoogte maakt zitten aan een eetkamertafel aangenamer en beperkt de kans op vallen. Met onze eetkamerstoel, eventueel in combinatie met de bijbehorende eetkamertafel, heeft u optimaal zitcomfort. Het is ook mogelijk met hulpmiddelen het opstaan uit en gaan zitten in uw bestaand meubilair makkelijker te maken. Lees meer

14 resultaten

Eetkamerstoelen of een stahulp voor extra steun

Naarmate u ouder wordt, is prettig en veilig zitten steeds belangrijker. Een stevige stoel op de juiste hoogte maakt zitten aan een eetkamertafel aangenamer en beperkt de kans op vallen. Met onze eetkamerstoel, eventueel in combinatie met de bijbehorende eetkamertafel, heeft u optimaal zitcomfort. Het is ook mogelijk met hulpmiddelen het opstaan uit en gaan zitten in uw bestaand meubilair makkelijker te maken.

Robuuste én mooie eetkamerstoelen

In ons assortiment hebben wij een eetkamerstoel opgenomen die geheel is aangepast aan het lichaam van ouderen: eetkamerstoel Aaltje. Deze stoel is wat hoger dan een normale eetkamerstoel. Een prettige stoel om in te zitten dankzij een goede ondersteuning van uw rug. Stevige armleuningen zorgen ervoor dat u bij het gaan zitten en opstaan goede houvast heeft.
Met de keuze uit verschillende kleuren stof en leer en een frame van blank of donker eiken, kunt u deze stoel naar uw smaak laten uitvoeren.
De bijpassende compacte eettafel is uitschuifbaar, zodat u altijd ruimte heeft voor gasten aan tafel.

De verstelbare trippelstoel, stakruk of zitkruk

Met een trippelstoel heeft u de vrijheid om u zittend te verplaatsen. Deze stoel is geheel naar uw lichaam af te stellen. Dat geldt ook voor de zitkruk. Deze is echter niet verplaatsbaar. Wel kunt u de kruk op verschillende manieren gebruiken; de arm- en rugleuning zijn eenvoudig te demonteren. Zo is deze stahulp keuken of stahulp werkkruk een veilige stahulp kruk die u zowel zittend als staand ondersteunt.. Wilt u vanaf een trippelstoel een transfer kunnen maken naar bijvoorbeeld een elektrische rolstoel of scootmobiel ? Dan is het goed om naar de hoogte te kijken , zowel de hoogte van de trippelstoel als de hoogte van de scootmobiel of rolstoel zodat u makkelijk kunt overstappen.

Slimme zit- stahulpen

Met stoelverhogers kunt u uw bestaande stoelen verhogen, waardoor u bij het opstaan en gaan zitten minder hinder ondervindt. Een andere mogelijkheid is een stahulp in de vorm van een kussen in de zitting van uw stoel te plaatsen. De Upeasy is in elektrische of lift-up versie verkrijgbaar.
In hoogte instelbare stoeltafels zorgen ervoor dat u alles bij de hand heeft. Ze zijn voorzien van wielen en kunnen hierdoor overal worden geplaatst.

Overzicht hulpmiddelen zitcomfort

 

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368 of ons mailen via info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Zitcomfort
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline