Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Scootmobiel thuisdemonstratie

Bent u op zoek naar een scootmobiel? Maar u bent niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen? Dan is er ook de mogelijkheid dat wij geheel vrijblijvend en gratis naar u toekomen met maximaal 2 scootmobielen . Dit doen wij in een straal van maximaal 150 km van onze showroom in Neede .

Verschillende scootmobielen thuis uitproberen

In overleg met u nemen wij 1 of 2 verschillende scootmobielen mee voor een demonstratie aan huis. Wij bespreken vooraf met u welke modellen u graag wilt uitproberen aan huis. Zo kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving de scootmobiel naar wens uitproberen.Dit heeft meteen als voordeel dat u goed kunt bekijken hoe u in en om het huis met de scootmobiel kunt aanrijden. Verschillende ondergronden kunt rijden die bij u thuis in de buurt liggen. Zo kunt u goed de verschillen in vering en sturing merken.

Bij een demonstratie aan huis van scootmobielen geven wij u eerst een uitgebreide uitleg over de scootmobiel en zullen wij u begeleiden met het test rijden.Wij komen altijd aan huis met nieuwe scootmobielen, zodat als u overgaat tot aanschaf wij deze meteen bij u achter kunnen laten en u meteen gebruik kunt maken van de scootmobiel.

Overzicht scootmobielen

Wij hebben een ruim assortiment scootmobielen op voorraad in onze showroom. Voor een overzicht van onze scootmobielen kunt u kijken op de volgende link: overzicht scootmobielen.

Onderhoud en reparatie  van een scootmobiel

Wij leveren onderhoud en reparatie van een scootmobiel door heel Nederland, dit doen wij in samenwerking met scootmobiel hulpdienst. Uw scootmobiel wordt dan thuis opgehaald en meegenomen naar de werkplaats en enkele dagen later weer bij u thuis gebracht. U kunt in de tussentijd dan altijd gebruik maken van een leen scootmobiel. Ook pechhulp door heel Nederland en de verzekering kunnen wij voor u regelen. Zo wordt de scootmobiel helemaal rijklaar bij u afgeleverd en kunt u meteen op pad.

Afspraak maken voor een proefrit met een scootmobiel aan huis

Voor het maken van een afspraak met verschillende scootmobielen bij u aan huis kunt u contact opnemen met:

Totale Zorgwinkel
Russchemorsweg 38
7161 RT Neede
0545-296 368
info@totalezorgwinkel.nl

Al onze scootmobielen worden geleverd inclusief garantie en bij de Drive scootmobielen krijgt u ook nog 2 jaar lang gratis pechhulp door heel Nederland.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken