Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Zitkruk / Werkkruk

Een zit kruk / werkkruk is een goede oplossing als u niet meer lang kunt blijven staan om bijvoorbeeld te koken, strijken of andere werkzaamheden waarbij u in een actieve houding dient te zitten en makkelijk heen en weer kunt schuiven. Lees meer

4 resultaten

Zit kruk / Werkkruk

Een zit kruk / werkkruk is een goede oplossing als u niet meer lang kunt blijven staan om bijvoorbeeld te koken, strijken of andere werkzaamheden waarbij u in een actieve houding dient te zitten en makkelijk heen en weer kunt schuiven. Met een zadelkruk of tabouret kruk zit u in de juiste houding rechtop en heeft u de vrijheid om uw werkzaamheden uit te voeren. De hoogte van de krukken is instelbaar zodat u deze in kunt stellen op de voor u juiste zithoogte . Onze zadelkrukken en werkkrukken zijn van de hoogste kwaliteit zodat deze ook bij intensief gebruik goed en stevig blijven. De gebruikte materialen van het frame en de kruk zijn speciaal ontworpen om veel te belasten en gemaakt van duurzame grondstoffen.

Waar word een werkkruk voor gebruikt ?

Een werkkruk is ideaal op de werkvloer bij staand en zittend werk. Heeft u veel zittend werk ? Dan zorgt een werkkruk voor de juiste zithouding. Een zadelkruk zorgt bijvoorbeeld voor een correcte zithouding van de rug en nek en ondersteund u tijdens de werkzaamheden, tevens is deze makkelijk verrijdbaar en draaibaar zodat u veel vrijheid heeft tijdens het werk. Ook zijn deze zeer geschikt voor huishoudelijke taken als u moeite heeft langer te blijven staan. Tijdens het koken bijvoorbeeld is een tabouret of zadelkruk een echte uitkomst.

Verschillende Werkkrukken

Wij hebben verschillende werkkrukken in ons assortiment die kunnen worden afgestemd per persoon. Zo kunt u kijken welke hoogte bij u past en welke vulling van de zitting u graag wilt. Ook zit er een verschil in rugleuning, deze wordt vaak toegepast als u graag tijdens de werkzaamheden een steuntje in de rug wilt, maar wel de bewegings vrijheid om te werken wilt behouden.

Een Werkkruk In Hoogte Afstellen Op Uw Lichaam

Wanneer u een werkkruk koopt is het belangrijk om deze op de hoogte van uw lichaam af te stellen. Dit kunt goed bekijken door de zithogote van een stoel te nemen waar u prettig op zit. Uw voeten dienen plat op de grond te staan, terwijl uw bovenbenen in een rechte hoek met licht schuine afloop dienen te staan. Wilt u graag in een actieve zit- sta houding werken zorg dan dat de werkkruk bij u bovenbenen onder uw billen komt als u rechtop staat.

Welke Werkkruk is geschikt voor mij ?

Een werkkruk aanschaffen is afhankelijk van de tijd die u op de werkkruk doorbrengt . Als u bijvoorbeeld het grotendeel van de dag op de kruk door brengt dan is het goed om te kiezen voor een voetenring en een rugleuning. Rijd u veel kleine stukjes heen en weer op de werkkruk zoals bijvoorbeeld een kapper ? Dan is een zadlekruk een juiste optie aangezien deze makkelijk te bewegen is maar wel een goede ondersteuning geeft .

Werkkruk online kopen of in de showroom

Bij ons kunt u de werkkrukken online koppen maar ook in onze showroom bekijken en uitproberen. Hier hebben we enkele modellen standaard op voorraad staan. Online kunt u veel verschillende werkkrukken vinden voor diverse prijzen. Houd er wel rekening mee dat goedkoop vaak duurkoop is aangezien het prijs verschil terugkomt in de kwaliteit en de gebruikte materialen. Wij hebben er voor gekozen alleen maar werkkrukken te verkopen van de hoogste kwaliteit zodat deze altijd een lange levensduur hebben en zijn ontworpen om de beste mogelijke ergonomische houding te geven.

Klantenservice

Heeft u vragen over onze werkkrukken dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Kijkt u ook eens bij onze andere zitoplossingen

Terug naar Zitcomfort
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline