Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Overzetbril / Loepbril / Prismabril

Ons zicht is belangrijk; het zorgt ervoor dat we alles om ons heen goed kunnen waarnemen en op de hoogte blijven van de actualiteit. Soms is een bril op sterkte niet toereikend om bijvoorbeeld uw hobby uit te voeren of ontspannen televisie te kunnen kijken. Of belemmert de zon uw zicht. Wij bieden verschillende hulpmiddelen die uw visuele vermogen verbeteren. Lees meer

2 resultaten

Bijzondere brillen

Ons zicht is belangrijk; het zorgt ervoor dat we alles om ons heen goed kunnen waarnemen en op de hoogte blijven van de actualiteit. Soms is een bril op sterkte niet toereikend om bijvoorbeeld uw hobby uit te voeren of ontspannen televisie te kunnen kijken. Of belemmert de zon uw zicht.
Wij bieden verschillende hulpmiddelen die uw visuele vermogen verbeteren.

Eschenbach brillen voor maximale vergroting – Loepbril

Het merk Eschenbach produceert hoge kwaliteit brillen die objecten op korte en middellange afstand vergroten. Met de Max TV bril ziet u uw televisiescherm dubbel zo groot. Hierdoor krijgen uw ogen rust en behoort het vermoeiende turen tot de verleden tijd.
De Max Detail bril van Eschenbach is ideaal voor kleine, nauwkeurige klusjes. Werken met een pincet, borduren of schilderen wordt een stuk leuker omdat deze bril het kleinste detail scherp zichtbaar maakt. De lenzen zijn apart van elkaar in te stellen.

Cocoon en Low Vision overzet zonnebrillen

Een overzet zonnebril plaatst u gewoon over uw eigen bril. Ze bevatten filters die het licht minder scherp maken. Ze beschermen u volledig tegen UV-A en -B stralen. De Cocoon filtert het licht tot 34% of 18%. De Low Vision laat slechts 13% licht door en beschermt u ook tegen UV-C stralen.
De glazen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar: oranje, amber en grijs.

De prismabril

Met een prismabril kunt u kijken in een hoek van 90 graden. Dat is bijzonder handig als u liggend een boek wilt lezen, televisie wilt kijken of gewoon duidelijk wilt zien wat er om u heen gebeurt.
De bril heeft driehoekige glazen, waardoor het beeld 90 graden wordt gedraaid.

Gehele Assortiment Beter Zien

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

 

Terug naar Beter zien
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline