Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Grootletter en cijfer spelletjes

Speciaal voor mensen die wat minder zien zijn er puzzels met grote cijfers en letters. Speelt u graag een kaart spelletje ? Kijk dan eens naar de speelkaarten met grote opdruk of de groot cijfer bingo blokken. Lees meer

Spelletjes voor slechtzienden

Een kaartje leggen of een spelletje spelen is vooral bij de oudere generatie nog steeds erg in trek. Maar als u slecht kunt zien of uw zicht langzaam minder wordt, dan kan dit een spelbreker zijn.
Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij verschillende spelletjes en hulpmiddelen waarbij u deze gezellige activiteiten gewoon kunt blijven doen.

Speelkaarten met grote letters en symbolen

Wij hebben een ruim assortiment speelkaarten met grote letters en symbolen. Maar misschien vindt u het prettiger als de kaarten zelf extra groot zijn? Of u vindt de afbeeldingen storend? De Totale Zorgwinkel heeft ze in alle soorten en maten. De kaarten met een gekleurde achtergrond zijn een slechtziend hulpmiddel die u helpen de kaarten ook te herkennen als ze op tafel liggen.
Met de kaarthouders houdt u uw handen vrij én houdt u duidelijk overzicht.

Klassieke spelletjes voor slechtzienden

Yahtzee spelen met extra grote dobbelstenen of Rummikub met grote cijfers, het maakt een spelletje spelen voor mensen met een visuele beperking een stuk leuker. Het aangepaste spel Mens-erger-je-niet heeft gaten in het bord zodat uw pionnen niet om kunnen vallen. Bingokaarten met grote cijfers verkopen wij in blokken van 100 vellen.

Voor Denksport liefhebbers speciale grootletter puzzels

Als een puzzeltje in de krant oplossen niet meer mogelijk is, dan hebben wij puzzelboeken van het bekende merk Denksport. De letters en cijfers zijn extra groot en de puzzels bestaan uit een omschrijvingenboek en een boek waarin alleen de puzzels staan afgebeeld.
U kunt kiezen uit de  grootletter puzzels, woordzoeker, Sudoku of kruiswoordpuzzels. Ook zijn er grootletter en cijfer zweedse puzzels en andere varianten.

Bekijk ook onze andere hulpmiddelen voor slechtzienden

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

 

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline