Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Uurwerken

Bij de Totale Zorgwinkel blijft u bij de tijd met onze  grootcijfer wekkers, horloges en klokken. Wij hebben een breed assortiment voor slechtzienden, of het nu om een sprekend horloge of een klok met weerstation gaat of een overzetbril. Hieronder een korte samenvatting. Lees meer

Grootcijfer Wekkers, horloges en klokken voor slechtzienden

Bij de Totale Zorgwinkel blijft u bij de tijd met onze  grootcijfer wekkers, horloges en klokken. Wij hebben een breed assortiment tijdsaanduiders, of het nu om een sprekend horloge of een klok met weerstation gaat. Hieronder een korte samenvatting.

Sprekende Horloges / Extra Duidelijk Horloges

Onze keuze in horloges voor slechtzienden is breed en zowel voor heren als voor dames. Ze hebben allemaal een duidelijke wijzerplaat met grote cijfers. Er zijn ook horloges die de tijd kunnen uitspreken. Een duidelijke Nederlandse stem vertelt u de tijd en het dagdeel. Sommige horloges spreken ook de datum uit en kunnen worden gebruikt als wekker dankzij de alarmfunctie.

Duidelijke grootcijfer wekkers

De wekkers in ons assortiment zijn allemaal voorzien van grote cijfers om de tijd aan te duiden. Er is een wekker die naast een alarmgeluid ook lichtsignalen afgeeft. Wilt u liever met muziek gewekt worden, dan hebben we een versie waarop u ook radiozenders kunt beluisteren.
Een kalenderwekker geeft naast de tijd ook de dag, datum en de temperatuur weer. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende taalinstellingen. Tenslotte hebben wij ook een wekker die de tijd uitspreekt in helder Nederlands.

Bijzondere klokken voor slechtzienden

Altijd met de tijd op zak: De Low Vision sleutelhanger. Dit compacte formaat klokje vertelt u waar en wanneer u maar wilt hoe laat het is inclusief dagdeel. Hiervoor hoeft u slechts op de grote knop te drukken.
Bent u vaak bezig met het weer? De Fysic Jumbo klok is een duidelijke klok met grote cijfers. Door middel van een buitensensor kunt u op de klok ook de weersverwachtingen volgen voor de komende 12 tot 24 uur.

Hulpmiddelen Beter Zien

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!